UMIDIFICATOARE DE AER

( numărul de produse: 4 )

Umidificarea aerului este foarte importantă indiferent de anotimp și ar trebui să fie o parte obișnuită a treburilor casnice. Acest lucru ne permite să îmbunătățim zilnic calitatea aerului în mod practic instantaneu și fără a utiliza echipamente specializate. Nivelul de umiditate din locuință afectează bunăstarea tuturor membrilor gospodăriei - chiar și o mică scădere a umidității poate contribui la infecții sau alergii.

 

O alternativă excelentă la echipamentele mecanice acționate electric este reprezentată de umidificatoare de aer ceramicecare au nevoie doar de căldură, de exemplu de la un radiator, pentru a funcționa. Prin urmare, acestea sunt ideale pentru sezonul de încălzire, care, în climatul nostru, poate dura până la jumătate de an. Umidificator pentru radiator este extrem de simplu de utilizat și are un design simplu. Materialul este excelent la captarea căldurii și nu-și pierde rezistența atunci când este expus la temperatură. Produsul are un mâner convenabil care poate fi adaptat cu ușurință la orice tip de radiator - atât la radiatoarele tradiționale cu nervuri, cât și la modelele mai moderne.

 

În timpul sezonului de încălzire și în timpul verii, când termometrele indică temperaturi ridicate, umiditatea interioară scade brusc. Aerul uscat și cald poate avea un impact foarte negativ asupra sănătății - ducând la dureri de cap, probleme respiratorii și la uscarea pielii și a părului. Umidificator de aer ceramic eliberează în mod sistematic vapori de apă în aer, îmbunătățind confortul ocupanților. Pur și simplu umpleți umidificatorul cu apă, iar când radiatoarele încep să se încălzească, acesta va începe să lucreze cu ele. Radiatorul crește temperatura vasului, astfel încât apa începe să se evapore și crește umiditatea aerului.

 

Un mare avantaj al umidificatoarelor de aer ceramice este prețul lor atractiv, care începe de la doar o duzină sau cam așa ceva PLN. Totul depinde, bineînțeles, de parametrii produsului, cum ar fi capacitatea sau calitățile decorative. La fel de ieftină este și funcționarea neglijabilă a umidificatorului în sine - tot ceea ce este necesar este să îl umpleți cu apă. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege un umidificator clasic, cu un design dreptunghiular și o singură culoare, sau opțiuni mai decorative în forme și culori interesante sau cu picturi.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel