Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

OGLINDĂ ȘI TABLOURI DE AGĂȚAT

( numărul de produse: 19 )

AGĂȚĂTORI PENTRU OGLINZI

Oglinda este o parte integrantă a băii sau a holului. Este un element indispensabil în fiecare casă, însoțindu-ne în timpul toaletei de dimineață și de seară, precum și atunci când ne planificăm stilul. Suporturi pentru oglinzi să permită montarea corectă a oglinzilor pe pereți. Acestea sunt simple și confortabile și se caracterizează prin dimensiuni mici și aspect estetic. În ciuda formei mici, suporturi pentru oglinzi sunt foarte robuste și rezistente la coroziune datorită compusului metalic din care sunt fabricate. Așa că nu trebuie să ne facem griji că oglinda va cădea de pe perete și se va sparge într-un mic puf.

AGĂȚĂTORI DE IMAGINE

Picturile sunt un element de design interior foarte popular și interesant. Acestea sunt plasate nu numai în case, ci și în birouri sau spații comerciale. Acestea transmit perfect atmosfera locului și personalitatea proprietarului, completează întregul aranjament și umplu pereții goi. Pentru a vă putea bucura ochii cu peisaje sau postere frumoase va fi necesar să imagine de agățatcu care se poate plasa un tablou pe perete. Popular crocodili, umerașe dințate i suporturi de imagine sunt o soluție foarte simplă și convenabilă. Asamblarea este foarte rapidă, iar rezultatul final este satisfăcător. În plus, după instalare imagine ureche este invizibilă și nu afectează în niciun fel estetica site-ului. Fabricat din materiale durabile, își va face treaba și nu va trebui să vă faceți griji că pictura va cădea de pe perete.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel