MISTRII

( numărul de produse: 61 )

Mistria manuală poate fi folosită atât pentru construcția unei case, cât și pentru renovarea unei clădiri existente. Permite distribuirea diferitelor mortare - mortar de zidărie, mortar adeziv, mortar de ciment și var. Printre ofertele de vânzare se numără mistrii sol, trapezoidal, stuc paleta sau franceză triunghiulară. Fabricate din oțel inoxidabil, acestea sunt rezistente la coroziune și pot fi utilizate pentru multe lucrări de construcții. Mâner din lemn pentru durabilitate și pentru a menține aspectul original pentru o perioadă lungă de timp.

 

Trowel comun are o parte de lucru îngustă, care, datorită formei sale, facilitează accesul la fiecare fisură și permite o aplicare uniformă a unui compus foarte subțire între plăcile de ceramică, piatră sau gresie porțelanată.


Trowel Ytong permite distribuirea precisă a mortarului pe blocurile de beton celular utilizate, de exemplu, pentru construcția de pereți despărțitori de cameră. Lățimea spatulei este adaptată la lățimea tipurilor tipice de blocuri, astfel încât mortarul să fie distribuit uniform pe întreaga suprafață a blocurilor. Designul special în formă de lingură permite să se adune cantitatea potrivită de mortar.


Tăvălugă triunghiulară, trapezoidal i potcoavă sunt tipuri de spatule concepute pentru lucrări de zidărie și tencuială. Folosit în principal la aplicarea și întinderea mortarelor de tencuială, netezire și adezivi.


Spatula unghiulară intern cu partea superioară curbată este o unealtă pentru finisarea unghiurilor interioare în timpul așa-numitelor lucrări umede, de exemplu tencuieli și tencuieli de pereți. Această formă a mistriei facilitează, de asemenea, așezarea rosturilor în colțuri și finisarea profilelor și a curbelor. Produsul este convenabil de utilizat ? are un mâner din lemn.


Spatula unghiulară externă este utilizat pentru finisarea unghiurilor pereților exteriori. Are o formă specială care facilitează aplicarea și pre-alunecarea mortarului de construcție pe colțurile structurilor. Produsul are un blat din oțel rezistent la îndoire.

IdoSell Trusted Reviews
4.59 / 5.00 39 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
2024-04-16
super
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel