RANGĂ, DĂLȚI ȘI TÂRNĂCOAPE

( numărul de produse: 21 )

Piesele și târnăcoapele sunt unelte cu o lungă tradiție. Înainte de introducerea uneltelor electrice, ranga și târnăcopul erau cele mai utile unelte pentru efectuarea multor lucrări, imediat după ciocan și lopată. De atunci, ele au continuat să se dovedească în multe activități, iar gama lor de sarcini este încă foarte largă.

 

Bara de ciocan este ideală pentru lucrările de renovare și demolare, atunci când o componentă redundantă trebuie să fie ridicată, ridicată sau îndepărtată. Datorită tăieturii sale speciale, este, de asemenea, o unealtă bună pentru îndepărtarea cuielor mari. Fără târnăcop, pe de altă parte, este practic imposibil să se întreprindă lucrări de minerit, de pietruire sau de construcții. La fel ca și ranga, târnăcopul va fi util pentru orice lucrare de demolare, atunci când obiectul care trebuie îndepărtat este mare sau greu de manevrat.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel