ALTE INSTRUMENTE DE CONSTRUCȚIE ȘI DE MĂSURARE

( numărul de produse: 16 )

ȘANTIERUL DE BUCUREȘTI

 

În timpul lucrărilor de zidărie, accesoriile de construcție joacă un rol esențial în a ajuta la finalizarea cu precizie a lucrărilor întreprinse. Sitele de zidărie sunt utilizate pentru a cerne nisipul, pietrișul, materialul de tencuială și alte materiale libere. Materialul care a fost trecut prin sită capătă o formă și o dimensiune relativ uniforme, ceea ce facilitează măcinarea mortarului pentru care este destinat.

 

Sitele cu suport îmbunătățesc semnificativ procesul de cernere - este mai rapid și separă mai bine materialul potrivit de cel nepotrivit.

 

CRETĂ TEHNICĂ

 

Creta tehnică este utilizată pentru a scrie pe o gamă largă de suprafețe, cum ar fi metalul, hârtia, piatra, hârtia, lemnul uscat și umed, anvelopele, sacii și altele. Ea lasă un semn permanent și clar, vizibil chiar și de la distanțe mai mari.

 

Este utilizată în industria prelucrării lemnului, în silvicultură (pentru tăierea copacilor), în industria vulcanizării, în logistică, în industria metalurgică și în industria sticlei. O caracteristică suplimentară a cretei tehnice este că poate fi scrisă pe materiale umede și chiar pe cele plasate sub apă. De asemenea, este utilizată și pentru cititoarele UV.

 

FÂȘII DE PANOURI

 

O bandă de tragere este un instrument utilizat la instalarea panourilor de podea care permite ca panourile să fie trase după ce sunt asamblate. Este un instrument foarte util, deoarece permite alinierea precisă a panourilor și evită problemele ulterioare asociate cu alinierea neuniformă.

 

Acesta este format din două componente: o bază și un braț, care permit extragerea ușoară și precisă a panourilor de pardoseală. Baza este, de obicei, fabricată din plastic sau metal rezistent, iar brațul este flexibil și fabricat din material rezistent.

 

Centura de extragere a panourilor de podea este deosebit de utilă atunci când trebuie să înlocuiți panourile deteriorate sau să le rearanjați pentru o amplasare mai precisă. Cu această unealtă, puteți economisi timp și puteți evita deteriorarea panourilor de podea care poate apărea la dezasamblarea tradițională.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
2024-04-16
super
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel