SISTEME DE VENTILAȚIE

( numărul de produse: 99 )

Fără o ventilație adecvată, schimbul de aer în întreaga clădire nu va avea loc în mod corespunzător. Este foarte important și previne ca umiditatea să se depună pe pereți. Acest lucru se traduce nu numai într-un interior plăcut din punct de vedere estetic, ci și în sănătatea ocupanților clădirii. Un sistem de ventilație construit în mod corespunzător este format din mai multe componente importante. Acestea sunt, în primul rând, conductele și grilele de ventilație, care reprezintă terminația acestora. Acestea ar trebui să fie amplasate în bucătărie și în baie, care sunt încăperi cu un nivel mai ridicat de umiditate.

 

Grilele de ventilație sunt un element foarte important al sistemului de ventilație gravitațională, iar funcționarea eficientă a întregului sistem depinde de permeabilitatea acestora. Alegerea grilelor este largă, astfel încât este ușor să se potrivească acest element cu designul interior. Grilajele sunt rezistente la deteriorări mecanice și sunt de obicei fabricate din plastic, dar există și versiuni metalice. Acestea sunt disponibile mai ales în culoarea albă, dar este posibil să se găsească modele stilizate după vechile grile în culoarea argintie sau cupru. Grilajele au o plasă încorporată pentru a proteja instalația de insecte. Lamelele grilelor pot fi reglate manual sau electric.

 

Conductele de ventilație permit schimbul curent de aer în clădire și circulația corectă a acestuia. Fabricate din PVC durabil, acestea sunt rezistente la deteriorările care pot apărea ca urmare a funcționării pe termen lung. Acestea sunt disponibile în versiune rotundă sau dreptunghiulară. Conductele de ventilație flexibile reprezintă o soluție interesantă, care poate fi montată cu ușurință în locuri greu accesibile, unde instalarea standard ar fi dificilă. Pe lângă conductele propriu-zise, sunt importante conectorii, coturile sau alte accesorii pentru îmbinarea secțiunilor de țeavă.

 

O altă componentă a sistemului de ventilație este ventilatorul de evacuare, cu ajutorul căruia grila de ventilație poate fi înlocuită și montată în locul acesteia. Ventilatorul mărește tirajul coșului de fum și este un dispozitiv silențios și funcțional. Unele au un senzor de umiditate încorporat, două viteze sau o unitate de tratare a aerului. Acestea se pot potrivi cu ușurință în conducta de ventilație în ceea ce privește dimensiunea și forma. De asemenea, acestea oferă un finisaj estetic plăcut pentru sistemul de ventilație al unei încăperi.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel