Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

COȘ DE FUM ȘI UȘI DE INSPECȚIE

( numărul de produse: 87 )

COȘ DE FUM ȘI UȘI DE INSPECȚIE

 

UȘĂ DE INSPECȚIE

 

Pentru o mascare adecvată deschideri de inspecțiecare sunt amplasate pe perete și pe tavan vor servi la ușă de inspecție. În spatele lor, orice deschideri în perete care conțin valve, contoare și alte dispozitive de măsurare vor fi ascunse în mod eficient. Ușa poate fi montată cu ușurință împreună cu cadrul ușii și va permite accesul constant la supape. Unele dintre modelele aflate la vânzare pot fi încuiate, astfel încât persoanele neautorizate sau copiii să nu aibă acces la aceste valve sau contoare. Cele mai populare modele sunt fabricate din metal și acoperite cu vopsea albă sau fabricate din produse din plastic ABS în alb. Finisajul alb, plăcut din punct de vedere estetic, face ca aceste cutii să se integreze perfect în mediul înconjurător. O ușă de inspecție argintie satinată va funcționa, de asemenea, bine într-o cameră în stil modern.

 

Grilă de inspecție utilizate în mod obișnuit în case și apartamente, precum și în spații publice - birouri, blocuri de locuințe, centre comerciale, birouri etc. Acestea au în primul rând o funcție estetică și, de asemenea, blochează accesul persoanelor neautorizate la părțile sensibile ale instalațiilor clădirii. În plus, acestea protejează și instalația ascunsă în spatele lor. Conductele care transportă apă sau gaz sunt componente foarte sensibile și, prin urmare, necesită o protecție sporită împotriva deteriorărilor accidentale. Uneori, o defecțiune majoră poate apărea complet pe neașteptate și, de exemplu, în timpul unei renovări, o țeavă expusă poate fi agățată atunci când se mută mobilierul sau se aduce echipamentul de renovare. Riscul crește mai ales dacă, la împrospătarea interiorului mașinilor de găurit, ciocane sau ferăstraie.

 

Alegerea ușă de inspecție ar trebui să se acorde atenție acestora:

dimensiuni - trebuie să se potrivească în găurile în care se află instalația;
culoarea - trebuie să se armonizeze cu finisajul camerei respective, nuanțele subtile vor face ca ușa să se integreze în perete și să nu atragă atenția;
materialul de construcție - trebuie să fie adaptat la suprafața pe care va fi montată ușa, sunt disponibile modele din ABS, PVC sau oțel;
locul de instalare - fie că este vorba de un perete sau poate de gresie în baie.

 

În cazul în care peretele pe care urmează să fie instalat fascia este placat cu gresie, atunci cea mai bună alegere ar fi să mascarea plăcilor.

 

 

Uși de inspecție din plastic sunt concepute pentru zonele rezidențiale, unde instalația este mai puțin vulnerabilă la deteriorări. Oțel i ușă din aluminiu este o alegere bună pentru centrele comerciale și scări. Uși metalice de inspecție sunt un produs versatil care este rezistent la apă și la deteriorări mecanice. Prin urmare, acestea funcționează cel mai bine în băi - atât în băi domestice, cât și în cele publice.

 

UȘA DE LA ȘEMINEU

 

Serile de iarnă și de toamnă petrecute lângă șemineu sunt momentul perfect de relaxare, în timp ce în afara ferestrei este întuneric și frig. Un șemineu nu numai că oferă o atmosferă plăcută, ci și încălzește interiorul casei. Cu toate acestea, pentru a se bucura de buna funcționare, instalația trebuie inspectată și curățată în mod regulat în timpul sezonului de încălzire. În acest caz, sunt esențiale următoarele ușă de șemineucare dau acces la așa-numita curățare. Acestea permit efectuarea rapidă și eficientă a lucrărilor de întreținere și de service necesare.

 

Ușa modernă de curățare este subtilă și plăcută din punct de vedere estetic, astfel încât să nu interfereze cu designul interiorului. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât să se potrivească cu ușurință cu designul camerei în care se află șemineul. Coșul de fum este de obicei conectat la racordul aragazului, unde sunt utile următoarele ușă de coș de fum din fontă. Legea impune ca întregul sistem de încălzire să fie supus unei inspecții constante. Prin urmare, părțile mai puțin vizibile ale coșului de fum - situate în camera cazanului sau în subsol - trebuie să ofere, de asemenea, un acces rapid la interiorul structurii. O ușă de șemineu realizată din materiale rezistente, care nu este neapărat la fel de estetică precum cea folosită pentru șemineul din sufragerie, va fi suficientă.

 

Ușă de coș de fum sunt realizate din materiale durabile, incombustibile - cum ar fi aliaje metalice sau beton. Robustețea lor înseamnă că o instalare unică este complet suficientă și că nu va fi necesară înlocuirea ușii prea curând. Nici nu prezintă vreun risc de incendiu, chiar dacă coșul de fum trebuie curățat cât mai curând posibil. În coșul de fum se depun deșeuri de ardere, în principal funingine, precum și creozot, care este rezultatul arderii lemnului umed. Utilizarea unei uși cu grad ridicat de etanșeitate, care să se potrivească perfect în deschiderea coșului de fum, va împiedica pătrunderea în casă a gazelor de ardere rezultate. Prin urmare, etanșarea etanșă va proteja încăperile de apariția funinginii, care, în primul rând, crește riscul de incendiu și, în al doilea rând, murdărește pereții și mobilierul.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel