GRILE DE VENTILAȚIE CIRCULARE ȘI ESCADROANE

( numărul de produse: 66 )

GRILE DE VENTILAȚIE CIRCULARE ȘI ESCADROANE

 

Circulația adecvată a aerului într-o clădire este esențială și face necesară proiectarea ventilației într-o etapă timpurie a lucrărilor de construcție. Cele mai sensibile încăperi din casă sunt bucătăria și baia, unde sunt generate cantități uriașe de fum și umiditate. Una dintre cele mai importante componente ale unui sistem de ventilație este grile de ventilațiecare este capătul unei conducte care absoarbe aerul viciat. Pe lângă această funcție, grilele au grijă și de estetica încăperii și, atunci când sunt bine camuflate, sunt practic imperceptibile. Acestea diferă în ceea ce privește designul, materialul și forma.

 

Printre cele mai populare se numără grile de ventilație dreptunghiulare. Dimensiunile lor sunt variate, dar și adaptate la cablurile de instalare existente pe piață, ceea ce se traduce printr-o instalare simplă și rapidă. Alegerea standard este o grilă de culoare albă și de formă pătrată. Aspectul său atemporal se potrivește bine cu orice design interior.

 

Grile de ventilație circulare reprezintă o a doua alegere de grilă - montarea conductei ocupă mai puțin spațiu pe perete decât formele dreptunghiulare. Prin urmare, acestea sunt mai puțin vizibile și sunt disponibile în mai multe culori pentru a se potrivi cu culorile peretelui.

 

Amintiți-vă că o ventilație adecvată a băii va fi realizată prin instalarea grilelor de ventilație, care trebuie făcută în conformitate cu liniile directoare:

Grila trebuie instalată cât mai departe posibil de ușă.
În mod ideal, grila trebuie să fie amplasată sub tavan, cât mai departe de podea.
O dimensiune populară pentru grilele de baie este 14x14 cm.

 

Nu uitați să aspirați în mod regulat grilele de ventilație, deoarece praful care se depune le slăbește funcția. Foile nu trebuie acoperite în niciun caz, deoarece acest lucru duce la acumularea de umiditate și la formarea de mucegai și mucegai.

 

ROZETS

 

Rosette este un element de instalare care se fixează pe perete sau pe tavan, în locul unde conductele de aer condiționat sau de ventilație trec prin perete. Astfel, oferă un finisaj estetic plăcut pentru țevile care transportă aer. Fabricat din oțel protejat împotriva coroziunii, permite utilizarea sa în zone expuse la umiditate.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel