FURTUNURI DE DUŞ

( numărul de produse: 1 )

Mulți oameni sunt mai predispuși să aleagă un duș în locul unei căzi de baie, economisind astfel o cantitate considerabilă de timp în acest proces. Cu toate acestea, atât baia, cât și dușul au în dotarea de bază un set de duș, din care furtunul de duș face parte integrantă.

 

Furtunul pentru cabină de duș este utilizat în fiecare baie și permite utilizarea cabinei în timpul băii. Furtunul atașat la handset este parte integrantă a fiecărei cabine de duș. De asemenea, acesta însoțește de obicei și cada de baie, sporind semnificativ confortul de utilizare. Acesta poate fi utilizat pentru a vă clăti cosmeticele de pe păr și de pe corp și este, de asemenea, indispensabil atunci când faceți baie câinelui sau când curățați instalațiile.

 

Furtunul de duș este de obicei fabricat din plastic cu o împletitură metalică. Este rezistent la apă, flexibil și ușor de păstrat curat.

 

Înlocuirea unui furtun de duș este foarte simplă și nu necesită unelte speciale. În cazul unei defecțiuni și al unui furtun rupt, îl puteți înlocui rapid și eficient cu unul nou chiar dumneavoastră. Pentru a preveni defectarea furtunului, este recomandabil să utilizați furtunul în mod corect. În mod ideal, furtunul ar trebui să atârne liber după utilizare, iar dispozitivul de duș ar trebui să fie agățat. Răsucirea furtunului în jurul mixerului de duș nu este o idee bună - îndoiturile rezultate accelerează uzura.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-13
Good and fast delivery
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel