CAPURI DE DUȘ

( numărul de produse: 6 )

Cabinele de duș au fost populare de ani de zile. Un duș economisește foarte mult timp, mai ales atunci când vă grăbiți să ajungeți la serviciu dimineața și nu aveți ocazia să așteptați ca baia să se umple. Pe lângă problema timpului, este, de asemenea, soluția preferată din cauza constrângerilor de spațiu din băi - nu toată lumea poate monta o cadă de baie.

 

Merită să vă asigurați că dușul este echipat corespunzător, astfel încât să fie funcțional și fiecare duș să fie confortabil și plăcut. Un capuri de duș este unul dintre elementele esențiale ale dușului care afectează semnificativ confortul dușului.

 

Capuri de duș sunt disponibile într-o varietate de culori și forme, astfel încât le puteți asorta cu ușurință la designul băii dumneavoastră. Cea mai importantă caracteristică a acestora este reprezentată de funcțiile de duș - este important să puteți regla debitul de apă, astfel încât fiecare membru al gospodăriei să îl poată ajusta în funcție de preferințele sale.


Un mare avantaj al capetelor de duș este că sunt ușor de curățat. Jeturile de cauciuc de pe multe modele permit îndepărtarea eficientă a depunerilor de calcar. Adesea, pentru a curăța acest element al dușului, este suficient să ștergeți suprafața mixerului. Acest lucru nu numai că aduce beneficii aspectului său, dar și funcționării sale fără probleme.

 

Toate capetele de duș sunt fabricate dintr-un material durabil, din oțel inoxidabil. Ca urmare, acestea își păstrează aspectul estetic timp de mulți ani și sunt rezistente la deteriorări.

 

Nu uitați să verificați ce accesorii de duș mai oferim în magazinul nostru și bucurați-vă de o baie bine echipată!

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel