Blog

Erbicidarea gazonului - cu ce să erbicidăm gazonul și când?
Un gazon frumos și neted este mândria oricărui proprietar de casă. Cu toate acestea, obținerea acestuia implică o muncă grea, care include nu numai nivelarea suprafeței sau cosirea, ci și îndepărtarea plantelor nedorite de pe gazon. Când ar trebui să vă curățați de buruieni gazonul? Ce preparate ar trebui să folosiți? Răspunsurile la aceste întrebări le veți găsi în textul următor. Citiți mai departe!
Citește mai mult
Ce ciocan pentru a alege pentru uz casnic? Toate tipurile
Fiecare casă ar trebui să aibă unelte de bază. O șurubelniță, un clește și o bandă de măsură sunt în mod evident utile, dar un ciocan este cu adevărat esențial. Dacă nu doriți să apelați la un specialist pentru fiecare defecțiune, chiar și cea mai mică, asigurați-vă că aveți acasă un model de bază. Ce ciocan ar trebui să alegeți? Vă răspundem în articolul de mai jos!
Citește mai mult
Iunie - de ce să ai grijă în grădină?
Iunie este luna în care întreaga grădină este înflorită. Lucrările pregătitoare au fost deja efectuate în lunile anterioare, astfel încât luna iunie ar trebui să fie dedicată în principal sarcinilor de întreținere, cum ar fi udarea, plivitul și fertilizarea. Este, de asemenea, o lună bună pentru a vă bucura de grădină și a profita de deliciile ei în timp ce vă relaxați. Aruncați o privire pe ghidul nostru și aflați ce treburi de grădină ar trebui să faceți în iunie.
Citește mai mult
IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 43 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel