CONSTRUCȚIE

Cele mai recente tendințe în tehnologia instrumentelor de construcții. Ce inovații merită explorate în 2024?
Tendințele în industria construcțiilor, ca și în multe alte domenii, sunt în continuă schimbare. Apar noi tehnologii, invenții interesante sau pur și simplu se cer schimbări. Acest lucru înseamnă că munca în construcții poate deveni mai ușoară în fiecare an. Ce instrumente inovatoare merită cunoscute în 2024? Ce face ca echipamentele moderne de construcții să se remarce? Răspundem la aceste întrebări în articol.
Citește mai mult
Cum se construiește un site de glamping? O idee pentru propria afacere
Căutați o idee pentru propria afacere? Avem o propunere destul de interesantă pentru dumneavoastră. Este vorba de glamping - o formă modernă de vacanță care devine din ce în ce mai populară în țara noastră. Merită să vă gândiți să investiți în această formulă. De ce? Turiștii însetați de contact cu natura sunt dornici să o folosească, tratând-o ca pe o alternativă la campingul tradițional. Vrei să știi cum să construiești un loc de glamping și să îl faci un succes? Citiți mai departe!
Citește mai mult
Ce este betonul de polistiren și care este utilizarea sa?
Industria construcțiilor este în continuă inovație. Noile materiale și noile soluții înseamnă că renovarea sau construirea de noi structuri nu mai sunt atât de dificile și solicitante ca în trecut. Astfel de inovații includ betonul de polistiren, un material modern care facilitează mult izolarea și umplerea.
Citește mai mult
IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 31 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel