Curățarea și spălarea eficientă a suprafețelor - sfatul nostru

2023-09-25
Curățarea și spălarea eficientă a suprafețelor - sfatul nostru

Petele greu de îndepărtat vă țin treaz noaptea? Stați liniștiți, avem mijloacele necesare pentru a o face! În acest articol, veți afla ce accesorii să folosiți și cum să depășiți chiar și cea mai încăpățânată murdărie care apare în diverse zone ale casei și apartamentului dvs. Vă invităm să citiți mai departe!

Articole pentru curățarea și ștergerea podelei

Să începem cu podeaua! Este cea căreia îi acordăm cea mai mare atenție, pentru că este cea care se murdărește cel mai mult. Praful, murdăria de la pantofi și părul de animale se depun pe podea. Alegând cârpele și bureții potriviți și alte accesorii, veți putea să aveți grijă de ea.

Un covoraș este o necesitate în fiecare casă. Acesta reține murdăria de la pantofi, protejând podeaua de a deveni și mai murdară. Este cu siguranță un accesoriu care vă va ajuta să păstrați lucrurile în ordine. Un rol asemănător va fi îndeplinit de o scurgătoare de pantofi - dacă alegi una pentru holul tău, te vei scuti de o curățenie suplimentară! Fără pete umede, fără gunoi, fără nisip... Suntem convinși!

Proviziile de curățenie și curățare, cum ar fi o mătură și un mop, vor fi cu siguranță utile. Evident, este mult mai rapid, mai convenabil și mai minuțios să dai cu aspiratorul, dar o mătură și o lopată sunt utile în orice casă (și mai ales afară). Sunt excelente pentru o curățare rapidă atunci când se varsă ceva și nu trebuie să le conectați la priză!

Un alt accesoriu indispensabil este mopul. Poți alege din mai multe modele, iar cele mai populare sunt mopurile cu fir, mopurile plate și mopurile cu abur. Mopul cu fir este cea mai simplă soluție - toată lumea a avut unul în casă la un moment dat. Pentru a o folosi, aveți nevoie de o găleată cu un sistem care vă permite să stoarceți excesul de umiditate.

Mulți oameni consideră că mopul plat este mai comod. Este excelentă pentru suprafețele plane și ajunge în fiecare colțișor, chiar și sub un dulap sau o canapea. De asemenea, este mai ușor de curățat - aruncați pur și simplu tamponul în mașina de spălat. Cu toate acestea, ca și cea cu fir, necesită o găleată cu sistem pentru a elimina excesul de apă.

Soluția cea mai modernă și mai eficientă sunt mopurile cu aburi. Sunt disponibile atât modele fără fir, cât și cele pe care trebuie să le conectezi la o priză. Acestea costă ceva mai mult decât modelele menționate anterior, dar avantajul lor incontestabil este că folosesc doar apă încălzită pentru curățare. Acesta este un produs extrem de eficient!

Șervețele și bureți de curățare

Curățenia nu se oprește la podea - curățarea și trecerea cu mopul se aplică și la alte suprafețe! Pânzele și bureții sunt perfecte pentru a le curăța - în combinație cu produsul de curățare preferat și eficient, bineînțeles.

Bureții de curățare funcționează cel mai bine pentru curățarea băilor și a instalațiilor sanitare, precum și a blaturilor și a aparatelor de bucătărie. Tot ce ai nevoie este un lapte de curățare încercat și testat și câteva lovituri, iar suprafața murdară va fi din nou strălucitoare. Bureții sunt, de asemenea, cea mai bună soluție pentru spălarea vaselor. Aceștia scapă rapid de murdăria care nu poate fi spălată în mașina de spălat vase. Bineînțeles, este indicat să îi folosiți în duo cu lichid de spălat vase, care îndepărtează eficient grăsimea și murdăria uscată sau coaptă.

Pânzele nu sunt mai puțin utile. Sunt esențiale pentru toți cei care preferă o ștergere rapidă în baie și bucătărie în locul frecării. Pânzele pot face față la fel de bine murdăriei, iar alegerea cârpelor sau a bureților depinde în întregime de preferințele dumneavoastră. Trebuie spus, totuși, că cârpele sunt cu siguranță mai bune pentru lustruire. Un burete se poate ocupa de murdărie, dar cârpa este cea care va face suprafețele să strălucească.

Pânzele de curățare sunt, de asemenea, un accesoriu esențial atunci când îndepărtați praful. Optați pentru produse antistatice - acestea sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii, reduc praful care se depune pe mobilă și îl colectează fără a-l ridica în aer. Combinate cu produsul potrivit, acestea vor reduce cu siguranță praful care se depune pe diverse suprafețe.

Pânzele și bureții nu sunt, desigur, singurele accesorii necesare la curățenie. Pentru murdăria mai serioasă, perii de frecat vor fi utile. Podelele foarte murdare, gresia sau alte suprafețe pe care s-a depus calcar sunt locuri în care le puteți testa eficiența. Ele pot face față în mod fiabil chiar și murdăriei la care alte accesorii nu au putut face față, de exemplu, după o renovare.

La finalul curățării, utilizați un cauciuc de preluare a apei pentru a îndepărta apa reziduală și agenții de curățare. Câteva lovituri și vă veți putea bucura din nou de o suprafață curată și strălucitoare.

Merită să folosiți produse de curățare?

Niciun accesoriu nu va oferi rezultatele dorite fără detergenții potriviți. Laptele de curățare, detergentul pentru podele sau spray-ul pentru praf sunt esențiale. Ținând cont de planetă, merită să luați în considerare și produsele de curățare fără chimicale sau chiar cele fabricate de dumneavoastră. Acestea nu sunt cu nimic inferioare detergenților convenționali, demonstrând o eficacitate similară. Vă puteți face propriile produse de curățare din produse disponibile în fiecare casă, cum ar fi bicarbonatul de sodiu, oțetul sau acidul citric.

Pentru a curăța orice suprafață din casă, veți avea nevoie de accesorii. Diverse produse de curățare și spălare sunt aliatul dvs. ieftin și eficient în lupta împotriva celei mai încăpățânate murdării. Merită să le aveți la îndemână în permanență!

Afișează mai multe intrări din Septembrie 2023

Recomandat

set mătură și lopată - 87 cm

set mătură și lopată - 87 cm

26,59 RON brut132.95 pct..
scurgător de pantofi 60x40 cm

scurgător de pantofi 60x40 cm

26,59 RON brut132.95 pct..
cârpă de bucătărie baie microfibră - 24 buc.

cârpă de bucătărie baie microfibră - 24 buc.

226,66 RON brut1133.30 pct..
0,01 RON / g brut
găleată cu lingură de apă 5l

găleată cu lingură de apă 5l

58,97 RON brut294.85 pct..
IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
2024-04-27
Exact că în poza super ok !
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel