Piscină de grădină pentru copii - care dintre ele să alegeți? Clasament 2023

2023-07-07
Piscină de grădină pentru copii - care dintre ele să alegeți? Clasament 2023

Vară, vacanță, vreme caldă - acesta este momentul să vă ocupați de reîmprospătare! Piscinele mari pentru copii sunt o soluție bună pentru cei mici. Nu numai că îi mențin răcoroși când este cald, dar sunt și foarte distractive. Astăzi vă vom spune cum să cumpărați piscina perfectă și la ce să fiți atenți. Citește mai departe!

Cum alegi o piscină?

O piscină în grădină sau în curte este un element esențial al verii. Atâta timp cât aveți spațiul necesar, merită să vă cumpărați una. Este o sursă de mare distracție pentru cei mici, dar și o oportunitate de relaxare pentru cei ceva mai mari.

Există o mulțime de modele interesante pe piață, care diferă în multe privințe: de la aspect până la modul în care sunt fabricate sau asamblate. Cum îl alegi pe cel care va fi cel mai potrivit pentru familia ta? În primul rând, merită să acordați atenție siguranței: piscina trebuie să fie făcută din materiale testate și să nu fie prea adâncă dacă va fi folosită pentru copii. Ce altceva este important atunci când alegeți piscina de grădină potrivită pentru copii?

Piscina dumneavoastră este doar pentru copii?

Prima întrebare pe care trebuie să v-o puneți este: pentru cine ar trebui să fie noua dvs. piscină? Multe lucruri depind de spațiul din grădina dvs., dar și de banii pe care îi aveți la dispoziție. Dacă aveți mai mult spațiu, merită să luați în considerare o piscină cu dimensiuni mai mari. În acest fel, va oferi distracție și răcorire nu doar celor mici, ci și părinților.

Dacă este posibil, ați putea opta pentru... două piscine. Una, mică și gonflabilă, va fi cea mai bună pentru cei mici, pentru a-i obișnui cu apa. Cealaltă, în schimb, va fi o piscină mai mare, în care se vor putea relaxa și adulții.

Alegeți tipul de piscină

Ați decis că veți cumpăra o piscină de grădină pentru copii? Sau vreți ca aceasta să fie folosită de toți membrii gospodăriei? Mai jos vom discuta cele mai populare modele de piscine pentru a vă ajuta să vă decideți.

Piscine gonflabile

Aceasta este de departe cea mai simplă soluție și, de asemenea, cea mai ieftină, dar care oferă multă distracție pentru cei mici. Este o piscină care este concepută în principal pentru copiii mici cu vârsta de peste 3 ani și este o modalitate excelentă pentru copii de a se obișnui cu apa. Aceste tipuri de piscine sunt disponibile în multe modele, culori și dimensiuni - va trebui să potriviți acești parametri cu preferințele și nevoile dumneavoastră, precum și cu posibilitățile grădinii dumneavoastră.

Un mare avantaj al acestui tip de piscină este versatilitatea sa. Cele mai multe dintre modelele mai mici pot fi împachetate și luate cu tine în deplasare, astfel încât micuțul tău se poate răcori oriunde te-ai duce.

Înainte de a cumpăra un anumit model, merită să căutați caracteristici suplimentare, cum ar fi un fund profilat, antiderapant sau gonflabile suplimentare perfecte pentru joacă.

Bazine de înot

Doriți să vă cumpărați o piscină de grădină, dar entuziasmul vă răcește la gândul de a o umfla? Atunci, optați pentru un model expandabil! Este o alternativă excelentă la o piscină gonflabilă. De ce? Modelele expander nu trebuie umflate! Pe măsură ce piscina se umple cu apă, pereții acesteia se întăresc. Nu trebuie să amplasați cadre sau rafturi - doar turnați apă în piscină, iar structura o va menține în interiorul bazinului însuși.

Un alt avantaj al piscinelor expandabile este că sunt mult mai robuste decât modelele gonflabile clasice și au o rezistență ridicată la deteriorări. Acest lucru înseamnă că nici cele mai nebunești jocuri nu vor afecta o astfel de piscină (în limitele bunului simț, bineînțeles!). Vă recomandăm să optați pentru un model cu montanți dacă vă doriți o instalare rapidă și o soluție fără prea multe elemente suplimentare.

Piscine de tip raft

Sunteți interesat de piscine de grădină mari pentru copii și adulți? Atunci este o idee bună să optați pentru o soluție mai avansată. Dacă doriți să folosiți piscina împreună cu copiii, alegeți un model cu ramă. Puteți opta pentru o soluție temporară, care este montată doar pentru vară, sau puteți opta pentru un model mai scump, dar care să funcționeze tot anul.

Să începem cu bazinele temporare de cadre. Acestea sunt mult mai rezistente decât modelele gonflabile și cele cu montanți. De obicei, acestea se bazează pe un cadru din aluminiu și pe un bazin din plastic rezistent. Există multe variante ale acestui model și puteți alege între diferite dimensiuni, forme, materiale de construcție... Merită să ajungeți la o soluție care se potrivește cu grădina dvs. Piscina trebuie să aibă dimensiunea potrivită. Astfel, copiii vor avea spațiu pentru a se relaxa și, de asemenea, se va asigura că toți membrii familiei se pot bucura de o baie confortabilă.

Pe de altă parte, când vine vorba de piscine cu cadru pe tot parcursul anului, aceasta este deja o investiție mai mare. De asemenea, nu va fi cea mai bună idee dacă copilul dumneavoastră este încă mic - va trece mult timp până când o va putea folosi la potențialul maxim. Pentru restul gospodăriei și pentru oaspeți, însă, va fi un pas mare. O piscină pe tot parcursul anului este un model foarte durabil, care poate oferi relaxare chiar și iarna, datorită pompelor de căldură și a izolației adecvate.

Piscine de grădină pentru toată lumea

Indiferent de modelul de piscină pe care îl alegeți, nu uitați să puneți pe primul loc siguranța copilului și a dumneavoastră. Verifică dacă piscina pe care o alegi este fabricată din materiale testate și dacă nu are caracteristici care i-ar putea pune în pericol pe cei mici. Piscinele mari pentru copii sunt mai potrivite pentru copiii mai mari - țineți cont de acest lucru. Cu siguranță vei găsi modelul potrivit pe care întreaga familie îl va îndrăgi!

Afișează mai multe intrări din Iulie 2023
IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-01
no 1
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel