Ghid de bricolaj - cum să alegeți trusa de scule potrivită pentru reparații și renovări la domiciliu?

2024-04-08
Ghid de bricolaj - cum să alegeți trusa de scule potrivită pentru reparații și renovări la domiciliu?

În fiecare casă, ceva se strică din când în când, iar reparațiile simple nu pot fi efectuate fără unelte. Acestea sunt, de asemenea, absolut esențiale pentru pasionații de bricolaj care își petrec momentele libere creând ceva din nimic. Ce unelte pentru reparații casnice merită să aveți în casă? Noi avem răspunsul!

 

Trusa de instrumente pentru acasă - ce ar trebui să conțină?

Toată lumea are nevoie de unelte din când în când. Este posibil să aveți nevoie de ele pentru a agăța o nouă ramă pe perete, pentru a ajusta o fereastră sau atunci când faceți bricolaj de hobby. Confecționarea a tot felul de obiecte și efectuarea de mici reparații de unul singur este o activitate plină de satisfacții și este o idee bună să achiziționați uneltele necesare înainte de a începe orice lucrare. De ce veți avea nevoie pentru a începe bricolajul la domiciliu?

 

Șurubelnițe sau chei Allen

Una dintre uneltele cheie din fiecare casă este șurubelnița. Cu ea puteți înșuruba un șurub lipsă sau ajusta o fixare de dulap. Este o idee bună să aveți un set de șurubelnițe pentru a face față diferitelor dimensiuni de șuruburi și biți. O alternativă sau un supliment la șurubelnițe vor fi cheile Allen de diferite dimensiuni. Acestea asigură o conexiune stabilă cu șurubul și un timp de instalare rapid, funcționând în același timp bine chiar și în locuri inaccesibile pentru șurubelnițe. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru orice șurub, ci doar pentru cele cu un vârf potrivit.

Ciocanul

Fiecare trusă de scule de uz casnic ar trebui să includă un ciocan. Este un alt element de bază pe care merită să îl aveți la îndemână. Fără el, niciun pasionat de bricolaj nu se va apuca de treabă. Ce model de ciocan ar trebui să alegeți? Există destul de multe opțiuni: un ciocan de 500 de grame este suficient pentru uz casnic sau pentru construcții simple, dar puteți oricând să vă extindeți colecția dacă este necesar. Atunci când renovați, de exemplu, va fi util un ciocan de tâmplar, cu care nu numai că puteți bate cu ciocanul, dar și să scoateți cuie sau să zdrobiți cărămizi.

 

Set de burghie și burghie

Este timpul să prezentăm un dispozitiv care poate accelera foarte mult orice reparații și bricolaj în jurul casei. O bormașină cu un set de burghie va face o gaură în aproape orice suprafață: fie într-un perete, atunci când vrei să agăți un tablou, fie într-un hrănitor pentru păsări pe care tocmai l-ai construit singur. Cu o unealtă bună, posibilitățile sunt nelimitate: puteți monta un fierăstrău de găurit pentru a face o gaură mare, o perie circulară pentru a curăța suprafața sau o mașină de găurit cu ciocan grosier sau lung pentru lucrări de construcții. Nicio renovare nu va fi reușită fără o mașină de găurit bună!

 

Fișier

Ce alt instrument este esențial pentru pasionații de bricolaj? O fișier! Diferite suprafețe pot fi netezite cu acest obiect la îndemână. Puteți găsi cu ușurință modele concepute pentru lemn sau metal, precum și modele universale care vor fi suficiente pentru nevoile de bază. Pasionatul pasionat de bricolaj va ajunge cu siguranță la un set de fișiere de diferite dimensiuni: acestea vor facilita obținerea efectului dorit.

Măsură

Acesta este un instrument esențial în fiecare casă. Cu ajutorul unei benzi de măsură putem face măsurători importante nu numai în atelier sau în timpul renovării, ci și în timpul unor activități simple, cum ar fi cumpărarea de noi aparate de uz casnic sau mobilier. Atunci când alegeți acest instrument, este recomandabil să optați pentru un model robust - o astfel de soluție va funcționa în toate condițiile. O opțiune interesantă este, de asemenea, să optați pentru o măsură pe care o puteți măsura singur - această caracteristică se poate dovedi utilă.


Combinație sau clește

Ultimele unelte de reparații casnice pe care le vom menționa sunt cleștii. Acesta este un obiect mic, dar util, cu ajutorul căruia puteți apuca obiecte greu de manevrat sau puteți îndoi sau tăia o componentă. Pentru sarcini speciale, cleștele va funcționa mult mai bine pentru tăiere, dar pentru începutul aventurii tale de bricolaj, cleștele va fi suficient.

 

Cele mai bune unelte pentru reparații casnice

O trusă de scule de casă de bună calitate, formată din elementele de mai sus, va funcționa bine pentru începutul unei aventuri de bricolaj și va fi utilă într-o casă în care trebuie făcută din când în când o reparație minoră. Pe măsură ce dezvoltați o pasiune, colecția va crește cu siguranță, dar cu un astfel de set puteți face deja destul de multe.

Afișează mai multe intrări din Aprilie 2024

Recomandat

IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 43 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
2024-01-24
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel