pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg

pană de lemn 4 kg

  • Produsul nostru este rezistent la deteriorări și la lovituri de topor, iar forma sa permite o tăiere mai eficientă și mai rapidă a lemnului cu o forță mult mai mică
76,04 RON
brut / buc.
Puteți cumpăra peste 380.20 pct..
Greutate
Mărime
Cumpărături rapide 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru returnare ușoară
Aflați unde puteți ridica
pană de lemn 4 kg
pană de lemn 4 kg
Greutate :4 kg
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 7.60 pct..
Aveți nevoie de livrare expresă sau de mai multe produse? Contactați-ne prin chat sau e-mail

PANĂ DE LEMN 4 KG

 

REZISTENȚĂ - Produsul nostru este rezistent la deteriorări și lovituri de topor, culoarea sa portocalie distinctivă îl face vizibil în timpul operațiunii de despicare a lemnului și, la rândul său, forma sa permite o tăiere mai eficientă și mai rapidă a lemnului cu o forță considerabil mai mică. În mod normal, prepararea lemnelor de foc necesită o forță considerabilă, o tehnică adecvată și, adesea, o cantitate mică de leziuni, în timp ce cu ajutorul cuțitului KOTARBAU, tăierea lemnului devine mai plăcută și mult mai ușoară.

 

VERSATILITATE - Acest cuțit nu este folosit doar de persoanele care lucrează zilnic în industrie sau sunt meșteșugari de profesie sau pasiune, acest cuțit este un companion indispensabil pentru orice gospodărie, grădină sau pentru o excursie plăcută cu prietenii în camping. Oricine care este în contact constant cu lemnul ar trebui să aibă fără îndoială unul dintre aceste cunei în gama sa.

 

DURABILITATE - Cupa KOTARBAU a fost fabricată din oțel robust, un material foarte rezistent și potrivit pentru efectuarea oricărei lucrări cu acest instrument esențial. Datorită suprafeței sale aspre, precum și a lungimii și greutății sale, produsul nu alunecă din mână și se potrivește bine în mână.

 

DE CE AVEȚI NEVOIE? - Doriți să împărțiți lemnul în patru bucăți mai mici, astfel încât lemnul de foc să încapă confortabil în șemineu? Nicio problemă, avem ceva pentru tine!

Simbol
5756
Cod producător
5907465939553
Lungime
250 mm
Material
oţel
Lățime
50 mm
Greutate
4 kg
Înălțime
65 mm
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Adresați o întrebar și vă vom răspunde imediat. Publicăm cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru a fi accesate de alții..
Întrebați despre produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră privind acest produs. Vă vom răspunde cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Scrieți o opinie
Evaluarea dvs.:
5/5
Adaugă propria fotografie a produsului:

INSPIRAȚII

Februarie - luna primei lucrări de primăvară în grădină
Februarie ne surprinde cu vreme foarte rece și cu zăpadă. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, februarie este deja luna în care trebuie să începem o parte din lucrările de grădinărit pentru a pregăti grădina pentru primăvară. Ce lucrări trebuie făcute în grădină în această perioadă și cum vă îngrijiți livada, grădina de legume sau cea ornamentală? Răspundem în următorul articol.
Vedeți mai mult
IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 43 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-04-03
Seriozitate,produse de calitate la un preț bun.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel