roți pentru cărucioare

( numărul de produse: 2 )

Gama de roți pentru cărucioare este foarte largă. Pentru o muncă eficientă și ușoară, este important să alegeți roțile potrivite. În primul rând, este important să se ia în considerare suprafața pe care se va deplasa căruciorul și să se aleagă roțile potrivite în funcție de tipul de suprafață.

 

ROȚI DE FERONERIE

 

Roțile dure (din poliuretan și poliamidă) sunt cele mai potrivite pentru pardoseli dure și chiar din beton. Sunt disponibile roți din poliamidă sau poliuretan. De asemenea, puteți cumpăra roți din materiale combinate, în care butucul este din poliamidă, iar banda de rulare este din poliuretan. Poliuretanul este un material mai durabil, de unde și utilizarea sa în banda de rulare a roții. Mai scumpe decât cele de mai sus sunt roțile din aliaj de aluminiu, fontă sau oțel cu bandă din poliuretan. Butucul metalic sporește semnificativ durabilitatea și capacitatea de încărcare a roților și este mai rezistent la deteriorări și suprasarcini.

 

ROȚI SUFLETE

 

Roțile moi sunt roți cu o anvelopă de cauciuc montată pe un butuc, utilizate pentru alte tipuri de pardoseli decât cele din beton, de exemplu pavele din beton, pavele, dale ceramice, beton neuniform sau sol întărit. Anvelopa de cauciuc amortizează denivelările și protejează solul de deteriorări. Cele mai simple roți au anvelope care nu sunt atașate la butuc, ci presate. Acestea sunt, de obicei, roți din cauciuc și oțel, în care butucul este alcătuit din două discuri înșurubate. Între ele este montată o anvelopă de cauciuc. Acest tip de roată este ideal pentru cărucioare de depozit și cărucioare utilitare care sunt folosite ocazional pentru transport.

 

Mai sofisticate sunt roțile la care anvelopa este montată pe butuc prin vulcanizarea cauciucului. Această anvelopă este ferm lipită de butuc și nu există nicio posibilitate ca aceasta să alunece ca urmare a forțelor laterale (de exemplu, atunci când virați cu o sarcină grea). Se folosesc două tipuri de cauciuc: negru, care este solid și rezistent la abraziune, și gri, care este termoplastic, moale și așa-numitul non-marking.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 119 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-17
Ok!
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel