lumânări neparfumate

( numărul de produse: 10 )

LUMANARI UNIVERSALE IN FORMA DE CILINDRU

 

Lumânările cu rolă sunt cu siguranță unul dintre cele mai populare și apreciate modele dintre lumânări. Acestea sunt foarte populare de ani de zile, în principal datorită formei lor simple și, în consecință, a versatilității lor. Acestea se potrivesc perfect în orice spațiu, indiferent de stilul în care a fost amenajat. Fie că este vorba despre un living în stil loft, o sufragerie rustică, o baie modernă sau un dormitor glamour - în fiecare dintre aceste încăperi, lumânarea cilindrică își va găsi locul!

 

Lumânările în formă de cilindru decorează nu numai casele și apartamentele, ci și hotelurile, restaurantele sau spațiile comerciale. Ele pot fi combinate între ele pentru a crea aranjamente de mai multe lumânări de diferite dimensiuni, mărimi și culori. De asemenea, arată bine ca decor independent, așezat pe un suport sau așezat în suporturi de lumânări, recipiente de sticlă sau felinare. Un mare avantaj al lumânărilor cilindrice este alegerea dimensiunilor menționate mai sus. Lumânările pot varia în diametru și înălțime. În funcție de modelul respectiv, forma lumânării poate fi mai masivă sau mai zveltă. Acest lucru creează multe posibilități de design și creează mult spațiu pentru creativitatea noastră.

 

Dimensiunea lumânărilor cilindrice are, bineînțeles, un impact direct asupra timpului de ardere a acestora. Cele mai mari lumânări pot arde până la 160 de ore, iar cele mai mici pot arde în jur de 30 de ore.

 

Lumânările cilindrice sunt, de asemenea, perfecte pentru aranjamentele în aer liber. Serile călduroase de vară vă invită să vă relaxați în aer liber și va fi mult mai plăcut să le petreceți la lumina lumânărilor. Fie pe terasă, în grădină, în foișor sau chiar pe un mic balcon, fiecare loc va căpăta un farmec aparte prin decorarea cu lumânări. Strălucirea lor va crea atmosfera și va face plăcută relaxarea după o zi lungă.

 

LUMÂNĂRI CLASICE CU LUMÂNĂRI ÎN FORMĂ DE CON

 

Lumânările conice sunt clasicul incontestabil dintre toate tipurile de lumânări. Practic, ele au fost dintotdeauna elementul decorativ "arzător" de bază în case, hoteluri sau restaurante. Atunci când ne gândim la o cină romantică la lumina lumânărilor, imaginea din mintea noastră este cea a lumânărilor conice așezate într-un suport decorativ pentru lumânări. Deși există diferite tipuri de lumânări disponibile pe piață, clasicele lumânări conice nu se demodează niciodată și sunt încă populare.

 

Lumânările conice sunt asociate în principal cu culoarea albă. Varianta de culoare écru este, de asemenea, foarte populară, la fel ca și roșul. Acestea sunt cele mai populare versiuni, dar există și alte culori interesante la vânzare - atât mate, cât și cu strălucire metalică. Datorită varietății, lumânările conice pot fi ușor de adaptat la interioarele și convențiile de stil, precum și la ocaziile în care urmează să fie folosite. Lumânările roșii metalice vor crea o atmosferă romantică și festivă, în timp ce lumânările albe și aurii vor da o notă de clasă și eleganță. Seturile de lumânări de masă sunt alegerea perfectă pentru cei care apreciază soluțiile clasice și eleganța atemporală.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 119 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Multumut
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel