Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

OCHELARI ȘI MĂȘTI DE SUDURĂ

( numărul de produse: 2 )

OCHELARI DE SIGURANȚĂ

 

Ochii sunt foarte expuși la deteriorări în timpul diferitelor lucrări în atelier sau pe șantierele de construcții. Uneori, este nevoie doar de o mică pilire pentru a ne provoca răni grave și deteriorarea vederii. Atunci când șlefuiți, tăiați și tăiați și tăiați cu ferăstrăul, este esențial să folosiți ochelari de protecție care blochează pătrunderea corpurilor străine în ochi. Ochelarii de protecție disponibili în comerț acoperă o mare parte a feței, împiedicând astfel ca praful de fierăstrău, așchiile, piliturile metalice și alte părți mici să ajungă sub pleoape. În același mod, ochelarii de protecție ar trebui utilizați ori de câte ori sunt manipulate substanțe chimice - dacă acestea intră în ochi, există riscul unor consecințe grave.

 

MĂȘTI DE PROTECȚIE

 

A doua piesă de protecție facială este masca. Măștile de protecție sunt indispensabile atunci când se manipulează substanțe chimice și se vopsesc. Acestea protejează eficient tractul respirator împotriva substanțelor nocive, a vaporilor și a prafului. Este important să ne amintim că și simpla vopsire a pereților cu vopsele pe bază de solvenți sau utilizarea de detergenți puternici poate irita organismul și provoca daune - acest lucru nu trebuie subestimat. Măștile de protecție reduc în mod semnificativ, și adesea chiar elimină complet, riscul de substanțe nocive. Modelele de unică folosință oferă o protecție excelentă împotriva prafului. Măștile reutilizabile, pe de altă parte, sunt un accesoriu util pentru orice pasionat de bricolaj. Acestea includ versiuni cu supape și filtre care permit o respirație fără probleme chiar și în condiții dificile. Sunt disponibile și măști care acoperă întreaga față, astfel încât nu trebuie să cumpărați separat ochelari de protecție. Vizierele din policarbonat sau din plasă sunt o alegere excelentă pentru munca în aer liber, unde sunteți expus la impactul cu așchii de lemn și pilitură atunci când tăiați crengi și alte activități similare.

 

VIZIERE DE SUDURĂ

 

Sudarea este o muncă dificilă care poate pune în pericol sănătatea sudorului. Vizierele de sudură sunt una dintre piesele de bază și esențiale ale echipamentului de protecție, atât pentru operatorul profesionist, cât și pentru cel începător. Măștile și ochelarii de sudură disponibile în comerț protejează fața și vederea de stropi și reflexii dăunătoare produse în timpul sudării. Radiațiile emise în timpul unor lucrări pot duce la deteriorarea gravă a ochilor, la fel ca și stropii necontrolați de la materialul încălzit. În ceea ce privește funcționalitatea, împărțim vizierele în viziere pasive - cu un panou de sticlă cu un nivel constant de întuneric, și viziere automate - cunoscute și sub numele de viziere cu autoîntunecare, care au un filtru cu un nivel de întuneric reglabil.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel