DISCURI, DISCURI DE ȘLEFUIT ȘI DISCURI CU CLAPETĂ

( numărul de produse: 54 )

DISCURI, DISCURI DE ȘLEFUIT ȘI DISCURI CU CLAPETĂ

 

DISCIPLINE ABRASIVE

 

Discurile abrazive sunt produse concepute pentru prelucrarea lemnului, metalului și plasticului. Acestea permit o degroșare eficientă (îndepărtarea straturilor de suprafață pentru a pregăti materialul pentru prelucrarea ulterioară) și finisare. Discurile abrazive pot fi utilizate pentru a poliza suprafețe brute, precum și vopsea, chit și lac, precum și pentru a îndepărta acoperiri vechi. Acestea sunt utilizate împreună cu șlefuitoarele orbitale, polizoarele unghiulare, burghie și bicicletele.

 

DISCIPLINE ABRASIVE

 

Discul din fibre este abrazivul ideal pentru a ajuta la șlefuirea sudurilor și a cusăturilor. Discul este compus din granule de ceramică, ceea ce îi conferă o durată de viață foarte lungă. Nu încălzește suprafața piesei de prelucrat, ceea ce face ca lucrul cu aceasta să fie mult mai ușor și mai eficient. Viteza mare de tăiere și șlefuire este, de asemenea, o caracteristică foarte utilă. Este deosebit de potrivit pentru tratarea suprafețelor de chit și a vopselelor vechi, curățarea și îndepărtarea ruginei, nivelarea și unificarea suprafețelor și pregătirea pentru vopsire.

 

PEREȚI

 

Discuri de rectificat sunt instrumente abrazive care constau din granule abrazive și un liant - adică un suport de material abraziv. Dimensiunea granulelor abrazive determină rugozitatea suprafeței. Tipurile de lianți includ: lianți ceramici, de cauciuc, minerali și de bachelită. În ceea ce privește forma, se face o distincție între discurile de rectificat: arbori, disc, oale, segmente speciale și segmente de șlefuire a corpului. Pentru a prelungi durata de viață a discului de rectificat, nu uitați să ajustați duritatea la materialul prelucrat. Este important de reținut că noi selectăm opusul - adică, pentru materiale dure trebuie să folosiți discuri de rectificat moiiar la prelucrarea materialelor moi, folosim discuri de rectificat dure. La șlefuirea materialelor dure, granulele abrazive se opacizează rapid, iar o roată mai moale va permite îndepărtarea rapidă a acestora și expunerea unor granule noi, ascuțite. În schimb, atunci când se șlefuiesc materiale moi, granulele se omoară mult mai încet și, prin urmare, vor dura mai mult timp într-o roată dură.

 

FLAP DISCS

 

Discul cu clapetă este un accesoriu pentru polizoare unghiulare pentru prelucrarea metalelor dure și moi, precum și a lemnului sau a materialelor plastice. Funcționează bine pentru șlefuire - desfacerea și netezirea cusăturilor de sudură, îndepărtarea acoperirilor vechi de pe suprafețe, netezirea marginilor ascuțite și îndepărtarea ruginei. Discurile lamelare constau dintr-un disc din fibră de sticlă și o pânză de șlefuit cu alumină. Datorită construcției sale stratificate, este mai durabilă și mai eficientă decât un disc de șlefuit normal din pânză abrazivă. Marele avantaj al discurilor cu clapetă este capacitatea de a lucra în locuri greu accesibile și de a lucra în orientare laterală și frontală.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-14
Foarte mulțumită, produse de calitate livrate rapid.
2024-05-01
Seriosi, produsele au fost ambalate adecvat.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel