BURGHIE PENTRU BETON

( numărul de produse: 152 )

Mașinile de găurit beton trebuie să fie robuste și durabile, deoarece betonul este unul dintre cele mai dure materiale de construcție. Sunt recomandate în special burghiele cu vârf bifurcat din carbură sau cu vârf acoperit cu diamant. Un burghiu nepotrivit pentru lucrul în beton se deteriorează în principal prin ciobirea capului sau prin blocarea între barele de armătură. De asemenea, burghiul se poate supraîncălzi și întări vârful, ceea ce se manifestă printr-o decolorare întunecată a burghiului.

 

Capul burghiului este responsabil pentru a se asigura că burghiul pătrunde corect și eficient în beton. Burghiele cu cap lat, cu cap plat, cu patru tăișuri și diamantate sunt potrivite pentru astfel de lucrări. Burghiele pentru beton sds sunt ideale pentru lucrări în beton, cărămidă sau piatră. Avantajul lor este vârful prelucrat, care garantează durabilitatea în timpul forajului intensiv. De asemenea, acestea sunt compatibile cu majoritatea sculelor electrice. Burghiele sds plus sunt indispensabile atât în atelierul profesional, cât și în cel casnic. Ele pot fi folosite pentru a decoperta o podea sau pentru a agăța un tablou pe un perete. Ele pot fi adaptate la majoritatea sculelor electrice de pe piață.

 

Burghiul sds plus este realizat cu ajutorul unei tehnologii care provoacă microfracturi în beton, ceea ce face ca găurirea să fie mai rapidă. Elementele bizotate de pe vârf reduc la minimum riscul de blocaj atunci când întâlnești armături, iar designul spiralat crește stabilitatea și previne ruperea burghiului. Burghiele pentru beton armat permit găurirea în materiale dure, inclusiv în beton armat. Acestea se caracterizează printr-o durată de viață incredibilă datorită materialului de fabricație. Avantajul acestui tip de burghiu este vârful în formă de daltă, care facilitează forarea în beton și piatră, și vârful măcinat pentru forarea rapidă în beton și cărămidă. Produsul este sablat pentru rezistență la abraziune.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel