Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

ÎNCUIETORI ȘI CHEI

( numărul de produse: 21 )

CHEI DE MOBILĂ

 

Cheile pentru mobilă sunt produse ideale pentru dulapuri, dulapuri, sertare și alte piese de mobilier destinate depozitării. Acestea vă permit să încuiați și să deschideți mobilierul și să protejați conținutul acestuia de copii mici sau de persoane neautorizate. Prin utilizarea unei chei de mobilă, puteți fi siguri că nimeni nu va deschide un dulap sau un sertar în absența dumneavoastră.

 

Cheile de mobilă de rezervă vă vor fi de folos atunci când cheile dvs. actuale au fost pierdute sau deteriorate și nu mai pot fi folosite. Acestea sunt accesorii de mobilier practice care pot fi adaptate practic la orice piesă de mobilier - totul datorită dimensiunilor lor universale.

 

Cheile sunt fabricate din materiale durabile, de lungă durată și vor rezista mulți ani. Ele pot fi folosite atât la mobilierul în stil tradițional, cât și la mobilierul mai modern. Printre culorile disponibile ale cheilor se numără argintiu, auriu sau patină - astfel încât acestea se vor integra cu ușurință în stilul mobilierului și al întregului interior.

 

ÎNCUIETORI PENTRU MOBILIER

 

Zăvorul pentru mobilă vă va fi de folos atunci când vă creați propriile construcții de mobilier, ca o componentă pentru închiderea ușilor ușoare. Zăvoarele sunt furnizate cu zăvoare speciale, care permit fixarea precisă a produsului pe o anumită suprafață. Zăvorul cu bilă permite închiderea fermă a ușii, protejând astfel obiectele din interiorul dulapului împotriva căderii. Zăvoarele sunt fabricate din oțel durabil, iar acoperirea cu zinc le face, de asemenea, rezistente la coroziune - astfel încât acestea sunt potrivite și pentru utilizarea în baie sau bucătărie.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel