BALAMALE

( numărul de produse: 172 )

HINGES

 

Balamale pentru mobilă sunt utilizate pe mobilier pentru a permite deschiderea și închiderea ușoară a dulapurilor. Realizate din oțel, sunt foarte puternice, rezistente la deformare și la intemperii. Prin urmare, acestea vor rezista mulți ani și, datorită nuanțelor lor metalice, nu afectează aspectul mobilierului.

 

Balamale pentru mobilier în versiunile de bază, acestea rămân invizibile după instalare și nu afectează aspectul final și estetica mobilierului. Unele dintre tipurile de balamale sunt balamale cu știfturi, precum și:

 

balama împletită - foarte ușor de instalat,

 

balama cu conservă - solidă și robustă,

 

balama curea - de negăsit.

 

Suprafața galvanizată a balamalelor le face rezistente la intemperii și are proprietăți anti-coroziune. Ca urmare, produsul nu se deformează și nu se deformează, permițând întregii structuri de mobilier să funcționeze fără probleme. Pentru ca balamalele să funcționeze eficient, trebuie, de asemenea, să fie întreținute cu lubrifianți speciali. Atunci când balamalele încep să frece la deschiderea și închiderea ușii, este timpul să le lubrifiați.

 

În plus față de balamalele standard, sunt disponibile la vânzare și următoarele balamale balamale decorativeforma lor elegantă și nuanțele clasice le fac să fie complementul perfect atât pentru mobilierul în stil vechi, cât și pentru antichitățile autentice.

 

Pentru agățarea dulapurilor de bucătărie, este o idee bună să folosiți ridicare frontalăceea ce permite ca acestea să fie deschise de jos în sus. Aceasta este o soluție foarte funcțională - datorită dulapurilor care se deschid în sus, obțineți mai mult spațiu liber și puteți evita lovirea accidentală a ușii deschise în timp ce gătiți. Pe de altă parte, umerii, care se deschid de sus în jos, sunt concepuți pentru balamale de umăr.

 

AMORTIZATORI

 

Amortizor de șocuri pentru mobilă oferă o notă de finisare practică pentru orice piesă de mobilier. Poate fi folosit în dulapuri sau sertare. Fabricat din plastic, este, de asemenea, potrivit pentru mobilierul utilizat frecvent, de exemplu, în bucătărie sau în baie. Amortizor de șocuri asigură închiderea silențioasă a dulapurilor pentru un confort sporit și pentru a preveni poluarea fonică - deosebit de util dacă acasă sunt copii mici și dacă închiderea puternică a dulapurilor i-ar putea trezi.

 

Un avantaj suplimentar al produsului este că protejează mobilierul de zgârieturi sau deteriorări care pot fi cauzate de închiderea neglijentă a ușii. Dacă se utilizează amortizoaremișcarea ușilor sau a sertarelor este încetinită, iar acestea se închid ușor. Datorită dimensiunilor sale mici, acest accesoriu este aproape invizibil și nu ocupă mult spațiu în interiorul mobilierului. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, ceea ce facilitează și mai mult asortarea lor cu mobilierul dumneavoastră.

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-01
no 1
2024-06-26
Multumit,livrarea rapida
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel