SECERI ȘI COASE

( numărul de produse: 8 )

SIERPY

 

Sierp este o unealtă mică și la îndemână cu care se taie cantități mici de iarbă, cereale sau flori. Datorită lamei, care este ascuțită în interior, este posibil să se ridice tulpinile plantelor care urmează să fie tăiate și să se colecteze un mănunchi mare dintr-o singură tăietură. Este unealta ideală pentru tăierea ierbii și a buruienilor în zonele greu accesibile, cum ar fi lângă un perete sau un gard. Secera este unealta ideală pentru recoltarea unor cantități mici de iarbă proaspătă pentru a fi folosită ca hrană pentru iepuri sau alte animale mici.

 

Secera este predecesorul coasei, care a înlocuit-o din rolul său de unealtă principală folosită la recoltare. Coasa este mult mai rapidă atunci când se taie suprafețe mai mari (suprafețe cultivate), dar această seceră va face treaba pentru zonele greu accesibile sau atunci când trebuie să tăiem o cantitate mică de iarbă.

 

KOSY

 

Tăierea ierbii și a culturilor în zilele noastre se face mai ales cu cositori sau cu mașini mai mari. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că foarfecele de mână au ieșit complet din uz. Există încă situații în care o coasă manuală se va dovedi mai utilă decât multe cositoare. Aceste mașini de tuns iarba au în continuare un număr mare de adepți, care le aleg pentru cosirea terenurilor înclinate și denivelate, cum ar fi pante, terasamente sau șanțuri. În cazul coasă de mână nu trebuie să vă faceți griji că deteriorați lama de tuns iarba pe un teren neuniform sau că vă blocați. De asemenea, este mai ușor de operat pe terenuri cu pantă abruptă. De asemenea, are avantajul suplimentar de a fi silențios - permițând cosirea zonelor protejate în care nu este indicat să sperie animalele rezidente. Un alt avantaj este că nu există gaze de eșapament dăunătoare emise de mașinile de tuns iarba pe benzină.

 

Bun coasă de mână se poate ocupa rapid de iarbă, indiferent de înălțimea acesteia. Acesta este un avantaj destul de mare în comparație cu mașinile de tuns iarba pe roți, care pot depăși iarba și buruienile mai înalte de câțiva centimetri. Lama coasei este fabricată din oțel puternic, care este rezistent la condiții meteorologice dure și la traume mecanice, astfel încât acest instrument poate servi pentru mulți ani. Atunci când cumpărați o coasă, merită să acordați atenție formei coasei (acesta este mânerul din lemn al coasei), care ar trebui să fie modelat pentru a permite o strângere confortabilă și o gamă largă de mișcări.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-06
Sunt ce trebuie s-au potrivit și par solide
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel