GARNITURI DE ETANȘARE

( numărul de produse: 65 )

SIGILII

 

Sigiliile ușilor reprezintă o cheltuială mică, dar un element foarte util care îmbunătățește confortul ușilor din față și din interior. Majoritatea ușilor disponibile pe piață au deja garnituri de etanșare montate. În cazul ușilor exterioare, garniturile de etanșare protejează interiorul de frig sau căldură, de zgomotul exterior și asigură o închidere mai bună și mai silențioasă a ușilor. Garniturile instalate în ramele ușilor interioare liniștesc încăperea și fac ușile mai confortabile la închidere - se închid mai încet și sunt mai strânse.

 

GARNITURI DE PERIE

 

Perii de etanșare sunt montate pe o șină de aluminiu pe marginea inferioară a ușii. Scopul lor este de a împiedica pătrunderea prafului și a murdăriei în încăpere sau în afara acesteia (în cazul atelierelor sau al garajelor, de exemplu). Există două tipuri de garnituri pentru perii: drepte și înclinate. Garniturile drepte au peri de perie aliniați paralel cu garnitura, iar garniturile înclinate au peri înclinați în unghi. Garniturile drepte sunt marcate cu litera H, iar cele înclinate cu litera F. Ideal pentru uși glisante și uși de garaj.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel