UMERAȘE DE HAINE

( numărul de produse: 41 )

Umerașe sunt obiecte mici, dar foarte practice, care facilitează păstrarea curățeniei în casă. În funcție de model și tip, acestea pot fi folosite pentru a depozita jachete, haine, prosoape, cârpe de bucătărie, precum și chei și alte accesorii esențiale. Suport de perete pot fi atârnate în aproape orice încăpere a casei sau a apartamentului. Sunt disponibile la vânzare diverse modele în diferite forme, culori și scopuri. Puteți alege cu ușurință un cuier pentru baie, hol, bucătărie sau dulap.

 

În plus față de umerașele de perete, umerașele verticale, utilizate în principal pentru depozitarea jachetelor, sunt la fel de populare. Acestea se găsesc adesea nu numai în case, ci și în birouri, cabinete medicale sau unități de servicii în care clienții își pot scoate hainele exterioare. Puteți alege fie cele mai clasice și discrete umerașe, fie puteți opta pentru un model mai decorativ, cu un model sau o formă interesantă - astfel încât umerașul nu numai că își îndeplinește funcția, dar devine și un element decorativ suplimentar al interiorului. Același lucru este valabil și pentru tapițerii de perete - depinde de noi să decidem dacă ar trebui să fie un element neutru al mobilierului sau dacă ar trebui să accentueze aranjamentul.

 

Umeraș pentru hol permite gospodarilor și oaspeților să își agațe liber hainele de exterior și accesoriile, cum ar fi eșarfele. Este deosebit de util dacă nu avem mult spațiu în hol pentru un dulap mare. Umerașul va fi util și în baie, unde vă puteți agăța halatul sau pijamaua, pe care le puteți lua imediat ce ieșiți de la duș. Va fi, de asemenea, un loc excelent pentru un prosop umed, care, atunci când este atârnat, se va usca mult mai repede. Umerașe pentru garderobă sau umerașe de dulap vă permit să vă depozitați cele mai valoroase articole de îmbrăcăminte fără a vă face griji că le puteți încreți. Alegerea materialului din care este confecționat cuierul este, de asemenea, importantă - un cuier din lemn, de exemplu, este puțin probabil să funcționeze într-o cameră umedă, cum ar fi o baie. În schimb, va fi un plus frumos pentru un dormitor sau un hol.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 31 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel