UMERAȘE ȘI CAPACE PENTRU CHEI

( numărul de produse: 3 )

Accesorii cheie sunt un accesoriu practic pentru a facilita activitățile zilnice. Capace de chei și umerașe pentru chei acestea pot fi etichetate astfel încât să puteți selecta rapid setul de chei potrivit atunci când plecați de acasă. Etichetele colorate fac ca cheile să iasă în evidență față de alte obiecte nu numai în casă, ci și în interiorul poșetei. Unele dintre umerașe au, de asemenea, un spațiu pentru marcare, ceea ce le face și mai ușor de identificat și este excelent pentru locurile în care fiecare cheie are o utilizare diferită - cum ar fi birourile sau fabricile industriale.

 

CITEȘTE MAI MULT

 

Inel de chei este ideal dacă aveți un număr mare de chei pe care doriți să le organizați. Unele dintre brelocurile de chei disponibile nu numai că permit ca cheile să fie prinse împreună, dar au și o închizătoare convenabilă pentru a atașa întregul mănunchi la pantaloni sau la un șnur. Acest lucru ne permite să avem cheile de care avem nevoie la noi în orice moment. Confortabil umerașe pot fi achiziționate într-o varietate de culori, astfel încât să vă puteți sorta cu ușurință cheile și apoi să le folosiți eficient. Aceasta este o soluție excelentă care poate fi utilizată acasă, la birou, precum și pentru facilități mai mari, cum ar fi un hotel.

 

MAJUSCULE CHEIE

 

O grămadă de chei poate crea dificultăți, așa că, dacă doriți să evitați căutarea îndelungată a cheii potrivite în timp ce stați în fața unei uși blocate timp de câteva minute, este o idee bună să vă faceți provizii de capace de chei. Capacele de culori diferite permit identificarea rapidă a cheii pe care o căutați. În plus, un mănunchi de chei cu capace multicolore va ieși perfect în evidență într-o geantă de mână sau într-un sertar în care sunt depozitate multe alte obiecte mici.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2024-01-24
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel