ACCESORII

( numărul de produse: 52 )

Bucătăria este locul în care acumulăm nenumărate accesorii diferite. Pregătirea și servirea meselor nu se poate face fără ustensilele necesare. Cât de mult aveți nevoie depinde, printre altele, de numărul de persoane din gospodărie, dacă invitați oaspeți și ce fel de mâncare gătiți - dacă gătiți mâncăruri simple și vă limitați la oale și tigăi sau dacă vă place să experimentați, să folosiți cuptorul și să faceți prăjituri.

 

Putem împărți accesoriile de bucătărie, printre altele, în:

 

accesorii de gătit, cum ar fi cupe, wok-uri, clești, piroane, tăvi de gătit


accesorii pentru copt, cum ar fi forme de copt, tăvi de copt, tăvi de copt, palete de rulat și role de copt


accesorii de servire, care includ în principal veselă, tacâmuri și boluri, platouri, tăvi de servire, coșuri de pâine


accesorii de ordine, de exemplu, nicio bucătărie nu este completă fără cârpe de vase și bureți pentru a ține sub control mizeria din bucătărie.


Accesorii suplimentare care nu sunt esențiale, dar care ușurează pregătirea alimentelor sau a prăjiturilor, cum ar fi un cronometru de bucătărie sau un cântar de bucătărie.

 

În plus față de cele de mai sus, în orice bucătărie funcționează bine extra, cum ar fi coșurile de răchită pentru tacâmuri, precum și bolurile pentru legume și fructe, tăvile și ulcioarele pentru băuturi. Pentru a păstra sertarele ordonate, tăvițele pentru tacâmuri sunt o modalitate excelentă de a aranja tacâmurile.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel