greble din plastic

( numărul de produse: 56 )

UN ELEMENT ESENȚIAL PENTRU FIECARE GRĂDINĂ - GREBLA

 

Greblă sunt un instrument manual pentru efectuarea lucrărilor de grădină pentru a facilita îngrijirea gazonului, întreținerea grădinii și plantarea de plante, flori și legume. Funcționează bine atât în grădina de acasă și în grădina de zarzavaturi, cât și în livadă sau la fermă.

 

Primăvara, grebla poate fi folosită pentru a pregăti solul pentru însămânțarea plantelor și pentru a curăța proprietatea de resturi după perioada de iarnă. În timpul verii, grebla va fi un instrument neprețuit pentru a strânge iarba uscată și tăiată, precum și buruienile smulse în timpul întreținerii plantelor. Dacă aveți o grămadă de compost, o greblă este perfectă pentru a întoarce resturile aruncate în ea, pentru a îmbunătăți circulația aerului și a accelera procesul de obținere a îngrășământului natural. Toamna, folosim o greblă pentru a curăța frunzele căzute, pentru a face grădina mai plăcută din punct de vedere estetic.

 

TIPURI DE RAKES

 

Greble pentru iarbă se caracterizează prin spațierea dinților săi, creând o rețea densă care permite pieptănarea temeinică a solului. Dinții construiți în acest mod îndepărtează orice murdărie din iarbă și afânează solul. Acest lucru permite aerului, apei și nutrienților să pătrundă mai repede în structura substratului, ceea ce contribuie la o mai bună creștere a ierbii. Greblele de iarbă sunt lungi, rigide și subțiri, ceea ce face ca lucrul cu ele să fie mult mai ușor.

 

Greble de frunze sunt un instrument indispensabil pentru colectarea părților de plante putrede care deteriorează structura gazonului. Acest tip de greblă are dinți lungi și flexibili, astfel încât să putem colecta cu precizie și rapid frunzele de pe suprafața gazonului. Rețineți că, cu cât capul de greblă este mai lat, cu atât mai repede se va lucra cu ele. Cele mai populare greble de frunze sunt greblele în formă de evantai, cu o formă specifică care facilitează și mai mult strângerea frunzelor chiar și pe terenuri dificile. În ceea ce privește materialul de construcție al greblei, putem alege între modelele realizate din plastic, plastic, metal sau sârmă. Greblele metalice sunt cele mai robuste, fiind ideale pentru grădinile mari.

 

Greble de fân util dacă aveți o pajiște mare. Pentru a obține fân de calitate, este important să alegeți și modelul de greblă potrivit. Grebla de fân se caracterizează prin dimensiunile sale mari, ceea ce înseamnă că chiar și o suprafață mare de teren poate fi lucrată foarte eficient. Cu toate acestea, este imperativ ca acestea să fie confecționate dintr-un material durabil, cum ar fi lemnul, plasticul sau aluminiul. Atunci când alegeți o greblă de plastic pentru fân, cel mai bine este să alegeți un model întărit cu plastic PVC, deoarece cele obișnuite sunt cele mai puțin durabile. Greblele din lemn cu aproximativ 20 de dinți sunt cea mai comună alegere pentru colectarea fânului. Sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice, ceea ce înseamnă că vor dura mult timp. Cu toate acestea, cele mai durabile sunt greblele din aluminiu, care sunt rezistente la coroziune. Acestea sunt recomandate pentru lucrul pe pajiști și câmpuri de dimensiuni mari.

 

CE GREBLĂ SĂ ALEGEȚI?

 

Greblele multifuncționale au mai multe funcții, iar dinții lor sunt de obicei construiți din metal și sunt spațiați dens. Aceasta este o alegere bună pentru o grădină mică, deoarece acest tip de unealtă va face o treabă excelentă în îndepărtarea murdăriei de pe gazon, a frunzelor, în nivelarea și afânarea solului, precum și în colectarea fânului.

 

Atunci când alegeți un model de greblă, merită să acordați atenție unor parametri cum ar fi greutatea și ușurința de manevrare, precum și durabilitatea și rezistența. Grebla nu trebuie să se deformeze, pentru că atunci nu poate face decât să dăuneze gazonului și plantelor noastre și să ne îngreuneze mult munca.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel