nivele cu bule

( numărul de produse: 11 )

Un nivel cu bulă de aer este un instrument util în fiecare casă și ar trebui să fie un element indispensabil în atelier sau în dulapul de scule. Cu o nivelă cu bulă de aer, este posibil să trasați linii orizontale și verticale precise, permițându-vă să vă finalizați proiectul conform ideilor dumneavoastră. Nivelarea unui frigider sau a mobilierului nu mai durează mult timp, iar crearea unei galerii foto pe perete va fi foarte ușoară. Versiunea clasică a acestui instrument are, de obicei, una sau mai multe fiole tubulare încorporate care, datorită acțiunii gravitației, ajută la determinarea rezultatului măsurătorii.

 

Există și alte tipuri de nivel cu bulă de aer, dintre care nivelul de apă este un exemplu interesant. Acesta este foarte util atunci când doriți să nivelați două elemente care sunt semnificativ de departe. Acest nivel cu bulă de aer este echipat cu două meniscuri, pe care este marcată gradația pentru a permite o citire fără efort a măsurătorii. Acest lucru este completat de un furtun flexibil cu vizor precis, ceea ce face ca nivelul să fie mai ușor de utilizat. Acest tip de nivel cu bulă de aer este deosebit de util pentru lucrările de zidărie din jurul casei, turnarea fundațiilor pentru terase, garduri și, de asemenea, la nivelarea ferestrelor din camerele vecine.

 

Pe de altă parte, un nivel cu coardă este util pentru nivelarea unei structuri pe baza unor puncte îndepărtate. Fiolele, care sunt clar vizibile de sus și de jos, facilitează utilizarea, iar culoarea portocalie intensă asigură că nivelul cu bulă de aer poate fi văzut chiar și de la distanță. Un mare avantaj este dimensiunea sa compactă ? această nivelă cu bulă de aer va încăpea în buzunar sau în cutia de scule, iar cârligele turnate vă permit să agățați unealta de o frânghie și să determinați nivelul la o anumită înălțime.


Nivelul pentru stâlpi este util atunci când lucrați pe câmp sau când realizați structuri mici în grădină sau în curte. Este excelent pentru instalarea gardurilor și a stâlpilor pe verande, verande și terase. Poziționarea corectă a stâlpilor are un impact semnificativ asupra stabilității și siguranței gardurilor și împrejmuirilor. Cu ajutorul nivelului, este ușor de determinat poziția verticală și orizontală a elementelor care urmează să fie fixate. Acest tip de nivel cu bulă de aer este fabricat din plastic, ceea ce îl face rezistent la deteriorări mecanice și la condițiile meteorologice.


Nivelul magnetic cu bulă de aer este din nou o alegere excelentă atunci când vine vorba de construcția și sudarea componentelor din oțel. Este adaptată astfel încât să o puteți plasa pe una dintre grinzi sau elemente structurale și să treceți la următoarea activitate, de data aceasta cu mâinile libere. Acest dispozitiv este ușor și este fabricat din aluminiu, ceea ce îi garantează o durabilitate și o rezistență adecvate. Forma ergonomică permite manevrarea eficientă a instrumentului și îl face ușor de utilizat chiar și la înălțime.


Nivelul cu bulă trapezoidală este util pentru efectuarea de măsurători în încăperi înguste și înghesuite. Este, de asemenea, o alegere bună în cazul în care pereții sunt foarte înclinați în raport cu podeaua. Toate acestea datorită designului său special, care seamănă cu un trapez și este capabil să ajungă în colțuri înguste. Baza sa magnetică permite măsurarea nivelului fără mâini.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 119 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel