fixarea bagajelor

( numărul de produse: 3 )

FIXAREA CORECTĂ A ÎNCĂRCĂTURII

 

Atunci când se transportă încărcătura, este extrem de important să o fixați și să o protejați, astfel încât să nu pună în pericol viața șoferului, a pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic în cazul unei coliziuni sau al unui accident. Sunt disponibile la vânzare diverse echipamente și accesorii de fixare a încărcăturii, în funcție de tipul de încărcătură și de caroseria vehiculului. Atunci când se transportă încărcături mai grele, trebuie avut grijă ca greutatea încărcăturii să nu depășească greutatea brută maximă admisă a vehiculului sau sarcina utilă admisă a vehiculului. În plus, modul în care este amplasată încărcătura nu trebuie să depășească sarcina maximă pe osie a vehiculului pe șosea, să afecteze stabilitatea vehiculului sau să împiedice deplasarea. Este extrem de important să se separe compartimentul de încărcare de cabina șoferului prin intermediul unor plase sau al altor partiții.

 

Alte sisteme de reținere, care sunt utilizate nu numai la vehiculele de marfă, ci și la autoturisme, includ curele și lanțuri. Curelele dintr-o singură bucată leagă marfa, iar cele din două bucăți au un întinzător cu o curea scurtă. Curelele trebuie să fie puternice, durabile și rezistente la deteriorări. Este o idee bună să le inspectați în mod regulat pentru a verifica dacă sunt abrazive sau alte deteriorări. De asemenea, este important să rețineți că este întotdeauna mai bine să folosiți mai multe curele pentru a fi mai siguri că bagajele sunt bine fixate.

 

Furgonetele pot fi echipate cu pachete speciale care constau în bare de acoperiș, un suport pentru bagaje cu role pentru a facilita încărcarea și un set de chingi de fixare. Nu este neobișnuit ca compartimentul pentru bagaje să fie echipat cu o podea din lemn și șine pentru asigurarea încărcăturii. Covorașele antiderapante sunt ideale pentru a preveni deplasarea încărcăturii în timpul conducerii, în viraje și la frânare. Este o idee bună să echipați camionetele cu șine de fixare a încărcăturii, care sunt benzi de oțel sau de aluminiu înșurubate pe pereții laterali.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 119 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel