arzătoare cu gaz

( numărul de produse: 4 )

CARTUȘ - O PARTE ESENȚIALĂ A UNUI RUCSAC CU ECHIPAMENT DE CAMPING

 

Cartuș este un recipient turistic de unică folosință pentru gaz. Dacă folosiți un aragaz pe gaz în excursii cu cortul sau dacă vă place să vă petreceți vacanța departe de civilizație și aproape de natură, acest cartuș va fi partenerul dumneavoastră de călătorie esențial. Cartușele trebuie selectate în funcție de tipul de aragaz pe care îl aveți. Cu toate acestea, dacă vă gândiți să cumpărați unul, merită să luați în considerare diferitele tipuri de cartușe și să alegeți cel mai convenabil de utilizat și cel care va afecta cel mai eficient performanța a aragazului.

 

Cele mai populare și utilizate pe scară largă sunt cartușe filetate în conformitate cu EN 417 - faptul că toate cartușele filetate disponibile pe piață se potrivesc la orice tip de aragaz filetat, indiferent de producător, este o informație valoroasă. Aceste cartușe au o supapă specială care le permite să fie detașate și transportate separat de mai multe ori. Capacitățile disponibile sunt de aprox. 100 g, 250 g și 450 g.

 

Un alt tip este cartușele de perforare, a căror metodă de conectare a arzătorului și a aragazului poate fi oarecum greoaie, de unde și utilizarea lor rară în turism. Containerul este prevăzut cu o supapă specială care blochează fluxul de gaz atunci când echipamentul este deconectat. Cartușele de introducere sunt disponibile în capacități de 240 g și 450 g.

 

ARZĂTOARE CU GAZ

 

Arzătoarele cu gaz sunt aparate utile în fiecare garaj și șantier de construcții. Funcția lor este de a produce temperaturi ridicate prin arderea combustibilului - propan-butan sau gaz butan. În funcție de vârful atașat la arzător, acesta poate produce temperaturi de la 350 la 1300° Celsius. Excelent pentru sudarea metalelor grele, tăierea și lipirea metalelor. Temperatura ridicată corespunzătoare este obținută prin arderea unui amestec de acetilenă și oxigen, care iese din duza arzătorului. Torțele pentru acoperișuri au temperaturi de funcționare diferite, astfel încât pot fi adaptate la materialele sudate cu care este acoperit acoperișul. Lanternele de lipit sunt ușoare și practice, facilitând lucrările de atelier, de bricolaj sau de reparații de vehicule. Microburners sunt extrem de utile la repararea pieselor mici. Vânzarea include, de asemenea, kituri de bronzare cu vârfuri interschimbabile pentru lipire, sudură și bronzare, ceea ce le face dispozitive foarte versatile.

IdoSell Trusted Reviews
4.55 / 5.00 132 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-25
Ok
2024-09-14
Totul a fost perfect!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel