pensete

( numărul de produse: 8 )

Clește sunt una dintre cele mai populare și răspândite unelte de mână. Acestea sunt utilizate în principal pentru a ține piesele de lucru, dar, în funcție de tip, pot fi folosite și pentru a tăia, zdrobi și îndoi sau modela materialul. Acestea sunt un accesoriu esențial pentru fiecare atelier, atelier și cutie de scule de acasă.

 

 

Există mai multe tipuri de clești:

 

Clește cu nas plat - pentru menținerea, comprimarea și modelarea pieselor.


Clește rotund - să modeleze fire, tije, cabluri și plăci.


Clește extins lateral - cunoscut sub numele de clește de barză sau clește de electrician, are fălci care sunt o combinație de clește rotund și fălci plate conice la capăt.


Clește alungit îndoit - permit lucrul în locuri greu accesibile, unde este dificil de utilizat cleștii convenționali.


Clește frontal - designul fălcilor este asemănător cu cel al cleștilor, dar cu o dimensiune mai mică "cap".


Clește cu inel Seger - (extern drept, extern curbat, intern drept, intern curbat) facilitează îndoirea inelelor de blocare.


Clește cu mâner Morse - permit o strângere continuă pe componentă datorită mecanismului de blocare, ceea ce este deosebit de important în ingineria hidraulică și auto.


Clește de armare pentru tencuială - au fălci pe un cap mic și brațe lungi, permițând răsucirea simplă a firelor de armătură și tăierea capetelor proeminente.


Clește multifuncțional - conțin până la o duzină de lame, fișiere, șurubelnițe sau clești. Ideal pentru cei care preferă cele mai funcționale instrumente.


Deschizătoare și pumni - clește pentru efectuarea de găuri în materiale moi.

IdoSell Trusted Reviews
4.55 / 5.00 132 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-23
Ok
2024-09-14
Totul a fost perfect!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel