pile pentru lemn

( numărul de produse: 1 )

Râmele pentru lemn (cunoscute și sub numele de raclete) sunt echipamente de bază pentru atelierele de prelucrare a lemnului și sunt utilizate pentru prelucrarea inițială a lemnului. Suprafața unei râșnițe de lemn este acoperită cu dinți fini și ascuțiți care, în timpul utilizării, macină stratul superior al piesei de prelucrat.

 

Sunt disponibile diferite profiluri de râșnițe: plate, rotunde și semicirculare. Râmele rotative, care se atașează la polizoare unghiulare, sunt specificate separat. Râmele pentru lemn au crestături relativ mari și spații mari între dinți, ceea ce face posibilă îndepărtarea unei cantități mai mari de material superfluu de pe suprafața piesei de prelucrat și efectuarea eficientă a tăierii grosiere.

 

În funcție de tip, ramele de lemn pot fi utilizate pentru lucrări simple sau precise pe piese din lemn moale sau dur, precum și din piele, plastic și metale moi. Acestea pot fi achiziționate individual sau sub formă de seturi utile care conțin mai multe răzătoare diferite, ideale pentru o varietate de aplicații de prelucrare.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel