pânze circulare și ferăstrăie pentru lemn

( numărul de produse: 39 )

DISCUȚII PENTRU LEMN

 

Discurile pentru lemn sunt un accesoriu esențial atunci când se lucrează cu lemn și materiale asemănătoare lemnului. Discurile cu diametru mai mare sunt ideale pentru prelucrarea materialelor care necesită o adâncime mare de tăiere. Discurile mai mici, pe de altă parte, funcționează bine atunci când este necesară o finisare mai precisă. Pentru pasionații de bricolaj, discul de lemn de pe un polizor unghiular va fi instrumentul ideal pentru a face mobilier de grădină sau rafturi cu propriile mâini. De asemenea, poate fi folosit pentru a prelucra plăci aglomerate, care pot fi folosite pentru pereți despărțitori sau pentru izolarea podelelor și pereților.

 

Atunci când alegeți o roată de tăiere a lemnului, acordați atenție numărului de dinți. Numărul de discuri determină modul în care un model de disc va funcționa la prelucrarea materialelor cu diferite grade de duritate - indiferent dacă tăierea este grosieră sau fină. Pentru prelucrarea lemnelor moi, cum ar fi arinul, molidul sau laricele, este suficient să disc cu aproximativ douăzeci de dinți. Pe de altă parte, pentru speciile dure, cum ar fi stejarul, nucul, mesteacănul sau abanosul, alegeți un scut cu cel puțin treizeci de dinți.

 

Următoarele aspecte sunt de mare importanță unghiul de rake al dinților - cu cât lama este mai mare, cu atât se va descurca mai bine cu lemnul de esență tare, în timp ce lamele cu un unghi mai mic vor permite efectuarea de lucrări foarte precise. Discul de lemn pentru polizor unghiular poate fi folosit și pentru a șlefui materiale. Modelul de disc cu clapetă, care utilizează o pânză de șlefuire din alumină, este potrivit pentru acest lucru. Instrumentul ideal pentru restaurarea mobilierului. Pe de altă parte, modelul cu lamelă este excelent pentru îndepărtarea vopselei de pe ușile vechi sau de pe ramele ferestrelor.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-14
Livrare rapida, produse de calitate
2024-09-08
Multumut
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel