pensule rotunde

( numărul de produse: 6 )

Pensula rotundă poate fi utilizată pentru a aplica vopsele, impregnații și lacuri. Sârmele sale sunt dispuse într-un mănunchi rotund caracteristic, ceea ce o face ideală pentru vopsirea marginilor și a suprafețelor profilate. Varietatea mare de dimensiuni vă permite să alegeți pensula potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Pensulele rotunde au peri sintetici sau naturali, cei sintetici fiind mai populari - sunt mai rezistenți și mai ușor de întreținut. Pe de altă parte, periile cu peri naturali sunt mai precise și mai delicate, dar din această cauză se uzează mai repede.

 

O pensulă rotundă pentru vopsele acrilice vă va permite să aplicați vopseaua în locuri în care o rolă sau o pensulă plată nu ajunge. Același lucru este valabil și atunci când aplicați produse de conservare a lemnului. Peria rotundă pentru lacuri face posibilă atingerea locurilor greu accesibile, care sunt foarte frecvente la mobilierul din lemn. Precizia este neprețuită atunci când se aplică lac sau impregnare. O suprafață din lemn bine protejată va rezista la umiditate și la degradarea biologică.

 

O pensulă rotundă nu este un instrument indispensabil pentru fiecare lucrare de vopsire. Cu toate acestea, ea nu trebuie să lipsească dacă intenționați să aplicați vopsea sau lac pe suprafețe poroase și pline de colțuri și crăpături.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-08
Super produse și livrare rapidă! Succes în continuare!
2024-09-03
Produse de calitate, livrare promptă!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel