pensule plate

( numărul de produse: 48 )

Perii plate sunt confecționate dintr-un mâner din plastic sau din lemn lăcuit, iar periile sunt atașate de mâner printr-un capac. Fermoarele sunt de obicei din oțel (de asemenea, din oțel inoxidabil sau placat cu nichel), cupru sau plastic. Perii sunt așezați plat, sunt de diferite lungimi și pot fi din păr, peri naturali sau fibre sintetice.

 

Perie plată funcționează bine în majoritatea lucrărilor de vopsire și amorsare a pereților. În plus, un model bine ales va ajuta la acoperirea lemnului cu un strat de impregnare, lac, pată sau lac de colorare. Perii plate pot fi, de asemenea, utilizate pentru a umezi pereții înainte de a continua lucrările, o. modelele selectate pot fi utilizate pentru lucrări de vopsire care necesită multă precizie sau în spații mici și dificile - vopsirea colțurilor, țevilor, radiatoarelor.

 

 

Alegerea tipului potrivit de perie pentru treabă asigură succesul. O pensulă plată pentru vopsele acrilice trebuie să aibă peri pe jumătate din plastic. Pentru vopselele și lacurile pe bază de apă, trebuie folosită o pensulă cu peri sintetici, iar vopselele și lacurile pe bază de solvenți trebuie aplicate cu o pensulă cu peri naturali, care sunt rezistenți la efectele dăunătoare ale acestora. La vopsirea lemnului, pensula este selectată în funcție de preparatul ales. Periile pentru colorare și lăcuire pot fi confecționate din orice tip de peri, inclusiv peri amestecați. Pentru pete și impregnări, cel mai bine este să alegeți o perie plată englezească cu peri sintetici și un capac de cupru sau de plastic. Lățimea pensulei trebuie să fie adaptată la dimensiunea suprafeței de vopsit.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-07
Promptitudine, calitate, profesionalism. Felicitari!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel