chei imbus

( numărul de produse: 5 )

Chei Allen sunt unelte foarte populare, utile pentru strângerea și slăbirea șuruburilor neobișnuite cu șase pereți interiori. Acestea au forma literei L sau T și au vârfuri diferite chei cu capătul hexagonal (hexagonal), hexagonal cu bilă (permițând deșurubarea șuruburilor hexagonale la un unghi), torx (vârf hexagonal în formă de stea) și torx cu gaură (pentru șuruburi torx cu un știft suplimentar în mijlocul șurubului).

 

Chei Allen individuale sunt disponibile în diferite dimensiuni și lungimi. Acestea pot fi chei Allen inch sau metriccu un vârf hexagonal sau torx. Cheile Allen pliabile sub forma unui cuțit de buzunar sunt un tip de chei pliabile, cu un vârf hexagonal sau torx, care sunt adăpostite într-un mâner convenabil. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru orice ciclist care preferă să aibă la el uneltele potrivite în caz de defecțiune a echipamentului său.

 

Pentru a fi pregătiți să lucrați cu șuruburi cu șase pereți interni de diferite dimensiuni, este mai bine să obțineți un set de chei Allen. În funcție de setul ales, cheile incluse pot avea doar unul sau mai multe vârfuri diferite.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Produse de top multumim
2024-09-14
Totul a fost perfect!
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel