lumânări parfumate

( numărul de produse: 102 )

LUMÂNĂRI ÎN STICLĂ


Lumânările parfumate din sticlă sunt un element decorativ foarte frapant. Ele ies în evidență față de alte obiecte de mobilier și sunt disponibile în sticlă transparentă sau colorată și cu sau fără capac. Lumânările parfumate monocolore din sticlă elegantă sunt disponibile într-o varietate de culori și parfumuri, astfel încât să puteți alege cu ușurință cea mai potrivită lumânare pentru interiorul și starea dumneavoastră de spirit.

 

Lumânările sunt un produs atemporal care face parte din viața noastră de zi cu zi de sute de ani. Înainte de inventarea electricității, oamenii alungau întunericul cu ajutorul focului. La acea vreme, lumânările aveau o funcție preponderent practică, dar, pe măsură ce timpul a trecut, s-a acordat tot mai multă importanță formei și aspectului lor. În zilele noastre, lumânările nu sunt doar un element funcțional, ci și decorativ în aproape fiecare casă. Ele fac posibilă crearea unei atmosfere extraordinare pentru o seară de relaxare, fie pe terasă, în sufragerie sau în timpul unei băi. Lumânările parfumate nu numai că îmbogățesc spațiul cu lumină atmosferică, dar și cu parfum. Dintre numeroasele parfumuri disponibile, există ceva pentru fiecare. Parfumuri dulci, fructate sau poate proaspete și stimulante? Iubitorii de mirodenii se vor dizolva în note de vanilie, în timp ce cei care iubesc grădina și natura vor alege cu siguranță compoziții florale. Acestea și multe alte parfumuri plasate într-o formă elegantă de sticlă vă vor satisface cu siguranță așteptările.

 

ÎNCAPSULAȚI PARFUMUL DVS.

 

Lumânările parfumate din sticlă cu capac nu numai că vor aduce un parfum uimitor în interiorul dvs. și vor crea o atmosferă minunată. Capacul din sticlă vă permite să închideți lumânarea astfel încât parfumul să nu iasă după ardere și să fie la fel de intens data viitoare când o folosiți. O lumânare parfumată mare cu capac de sticlă nu își va pierde parfumul nici după multe ore de ardere, iar cele mai mari unități pot arde până la 100 de ore!

 

AROMĂ TRICOLORĂ


Lumânările tricolore din sticlă creează, de asemenea, un efect vizual interesant, mai ales în varianta cu două fitiluri. Prin utilizarea a două fitiluri, parfumul este eliberat cu o intensitate mai mare. Aceasta este o idee excelentă de cadou care va fi cu siguranță pe placul destinatarului. În plus față de lumânările parfumate tricolore, există, de asemenea, o gamă de lumânări din sticlă mată și lumânări din soia - organice și prietenoase cu natura. Designul minimalist al lumânărilor din soia se potrivește perfect cu tendințele actuale, iar combinațiile originale de arome catifelate vor fi cu siguranță pe placul celor mai sofisticate gusturi.

 

LUMÂNĂRI PARFUMATE CU DOUĂ FITILURI

 

Lumânările parfumate cu două fitiluri sunt eleganță și funcționalitate înglobate într-o formă de sticlă. Acestea vor satisface așteptările oricărui iubitor de lumânări parfumate de înaltă calitate. Ele arată frumos în orice interior și sunt capabile să aducă o atmosferă și mai magică atunci când sunt folosite. Sunt, de asemenea, o idee excelentă pentru un cadou elegant sau o completare a unui cadou mai mare. Utilizarea a două fitiluri permite eliberarea și mai multor arome în timpul arderii. Acest lucru se datorează faptului că atunci când sunt aprinse două fitiluri, ceara se încălzește mai repede, eliberând astfel combinațiile de parfumuri închise în ea.

 

SUNETUL UNUI ȘEMINEU, PARFUMUL RELAXĂRII

 

Lumânările parfumate cu fitil de lemn sunt o opțiune la fel de exclusivistă. Acestea creează o atmosferă unică, deoarece fitilul de lemn dă impresia de lemn care trosnește vesel în șemineu. Cu o lumânare cu fitil de lemn, tot ce trebuie să faceți este să vă așezați, să închideți ochii și să vă bucurați de moment. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă limpezi mintea și de a vă relaxa atât capul, cât și întregul corp. Aceste produse vor fi cu siguranță apreciate de adepții soluțiilor naturale, ca în cazul lumânărilor din soia. Datorită lor, interiorul casei va fi umplut de o atmosferă armonioasă și de un parfum minunat. O lumânare parfumată de acest tip este cu siguranță una dintre cele mai bune idei de cadou pentru cei dragi.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 119 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-17
Ok!
2024-09-04
Produse de calitate si servicii rapide
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel