suporturi pentru capuri de duș

( numărul de produse: 7 )

Pe lângă dușul de mână și furtunul pentru acesta, suportul pentru duș de mână este un accesoriu complet pentru cabina de duș. Cu acesta, puteți agăța dușul de mână când ați terminat de făcut duș, în loc să îl înfășurați împreună cu furtunul în jurul mixerului - ceea ce provoacă o uzură mai rapidă a furtunului și se poate rupe.

 

Dușul agățat de mâner la înălțimea potrivită face mult mai ușoară curățarea dușului sau a căzii fără a fi nevoie să intrați înăuntru. Suportul este foarte ușor de instalat și este disponibil în diferite variante. Atunci când este montat cu o ventuză, durează literalmente câteva secunde. Marele avantaj al suporturilor cu ventuză este că poate fi repoziționat în orice moment și nu interferează cu placarea pereților din baie.

 

O altă opțiune foarte populară este suportul pentru mânerul de duș montat pe tijă. În acest caz, este necesară și instalarea tijei menționate mai sus. Aceasta este, de asemenea, o soluție convenabilă și relativ ușor de implementat.

 

Un mâner din material rezistent nu se deteriorează, iar calitățile sale estetice nu se deteriorează odată cu utilizarea. Prin urmare, este recomandabil să alegeți un produs fabricat dintr-un material durabil, cum ar fi alama, sau un mâner din plastic care a fost acoperit cu crom. Cromul asigură faptul că accesoriul va arăta bine timp de mulți ani.

IdoSell Trusted Reviews
4.62 / 5.00 112 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Foarte calitative!
2024-09-07
Sunt mulțumită de comanda pe care am primit-o
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel