Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Politica de returnare

Acesta este conținutul paginii Politica de returnare
Puteți modifica conținutul acestuia în secțiunea MODERAȚIE > Reglementări, aprobări, politici > Politica de returnare
  • Puteți introduce orice lungime de text formatat aici.
  • Puteți, de asemenea, să inserați o imagine utilizând modulul de gestionare a fișierelor

Înainte de a aplica șablonul de mai jos, adaptați-l la nevoile magazinului online, corectând informațiile și prețurile în funcție de setările reale. Zonele critice sunt evidențiate cu galben

Veți returna bunurile achiziționate de la noi pentru gratuit/ușor* și ieftin la orice aparat InPost Parcel Machine

În magazinul nostru, nu trebuie să vă faceți griji că mărimea aleasă nu vi se potrivește sau că nu corespunde așteptărilor dvs. Mulțumită integrării magazinului nostru cu gratuit / low-cost * cu retururile prin colete poștale InPost puteți cumpăra fără stresul și grija că returnarea achiziției va fi un calvar.

Conform legislației actuale, aveți la dispoziție 14 zile* de a se retrage dintr-un contract la distanță fără a da niciun motiv. Astfel, dacă bunurile nu corespund așteptărilor dumneavoastră, le puteți trimite înapoi în termen de 14 zile* de la data retragerii. Toate retururile din magazinul nostru sunt gestionate de un asistent de retur foarte simplu, care vă oferă opțiunea de a ne trimite coletul de retur înapoi prin Parcel Post InPost.

Am ales InPost ca partener de încredere pentru expedierile de retur din următoarele motive:

  • Gestionarea simplă a returnării produselor la magazinul nostru - selectați produsele care urmează să fie returnate sau pe care doriți să le returnați, generați un formular de returnare și un cod de 10 caractere pe care îl scrieți pe colet și îl trimiteți la orice mașină de colete din Polonia (vă rugăm să rețineți că codul generat este valabil timp de 30 de zile);
  • Amplasare convenabilă, cu peste 4.000 de mașini de colete în toată țara, care sunt în continuă creștere ca număr;
  • Expediere convenabilă și rapidă a mărfurilor, fără cozi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Prin urmare, datorită cooperării noastre, nu trebuie să așteptați curierul. Tot ceea ce trebuie să faceți este să imprimați documentele generate automat și, de exemplu, să lăsați coletul la un automat convenabil în drum spre serviciu.

Beneficiile pe care le obțineți cu ajutorul instrumentului de returnare din magazinul nostru.

Ușor

Adăugarea unui retur a fost redusă la șase pași simpli care constituie Expertul pentru retururi. Expertul generează automat un cod de livrare de 10 caractere, pe care trebuie doar să îl introduceți pe pachet. În acest fel, nu pierdeți timp cu completarea manuală a documentelor!

Rapid și fără probleme

Prin automatizarea procesului, economisiți timp și nervi, nu trebuie să sunați nicăieri sau să negociați termenii returnării cu nimeni.

În mod convenabil

Generarea documentului de retur și a codului de 10 caractere se face în Expertul pentru retururi. Odată ce pachetul este gata, nu mai trebuie să așteptați curierul. Îl luați cu dvs. în drum spre serviciu sau școală și îl lăsați la orice mașină de colete.

Pentru gratuit/cu costuri reduse*

Taxa de returnare este de numai 8,36 £* și nu trebuie să o plătiți în momentul adăugării returului sau al generării codului de 10 caractere - aceasta va fi dedusă din suma pe care v-o vom rambursa pentru bunurile returnate. Ne angajăm să vă satisfacem pe deplin.

În siguranță

Toate trimiterile returnate sunt asigurate până la o valoare de 200 de lire sterline.

Efectuați un retur în 3 simple etape!

În magazinul nostru, nu trebuie să vă faceți griji că mărimea aleasă nu vi se potrivește sau că nu corespunde așteptărilor dvs. Datorită integrării magazinului nostru cu gratuit/cu costuri reduse * cu retururile de colete, cumpărați fără stres sau griji!

1 Imprimați formularul Generați return document și apoi se imprimă.
2 Trimiteți un pachet Puneți bunurile ambalate împreună cu return document într-o cutie de carton și se sigilează bine.
3 Rambursare Veți primi o rambursare până la 14 zile * de la data primirii de către noi a returnării.

Detalii privind etapele de predare a returnării:

  • Conectați-vă la contul dvs. și apoi selectați bunurile pe care doriți să le returnați în panoul de retur;

  • În pașii următori, selectați returnarea, făcând clic pe opțiunea "Voi folosi trimiterile magazinului" și alegând forma în care doriți să primiți banii returnați;

  • Generați documentele de returnare, apoi imprimați-le și nu uitați să semnați documentul de returnare;

  • Puneți bunurile ambalate, împreună cu documentul de retur, în cutia de carton destinată transportului și sigilați-o bine. Puteți folosi cutia de carton în care ați primit produsele comandate. Mergeți la orice aparat InPost pentru colete, unde vă puteți trimite coletul rapid și convenabil, 24/7. Vă rugăm să rețineți că dimensiunile coletului nu trebuie să depășească 41 X 38 X 64 cm și o greutate de 25 kg.

  • Vă vom rambursa banii, în forma selectată în Asistentul pentru retururi, în termen de 14 zile* din ziua în care suntem informați de decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract. Cu toate acestea, de obicei durează mai puțin timp. Este posibil să reținem rambursarea până când primim articolul sau până când furnizați dovada returnării acestuia.

Această procedură nu este o condiție pentru exercitarea dreptului legal de retragere și nu îl limitează în niciun fel.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-25
Seriozitate și calitatea
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel