ACCESORII PENTRU BICICLETE

( numărul de produse: 12 )

COȘURI DE BICICLETE

 

Coșurile pentru biciclete sunt un accesoriu excelent pentru pasionații de ciclism care doresc o soluție convenabilă și funcțională pentru a-și depozita lucrurile în timp ce pedalează. În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de coșuri de bicicletă de diferite dimensiuni și culori pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Gama include, de asemenea, coșuri speciale pentru transportul animalelor de companie - câini mici sau pisici.

 

Oferim coșuri față și spate care pot fi montate pe diferite tipuri de biciclete - de la biciclete de oraș, de trekking și de munte. Toate coșurile din oferta noastră sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența lor la condițiile meteorologice.

 

În magazinul nostru veți găsi coșuri cu diferite tipuri de închideri - cu clicheți, magneți sau catarame, precum și coșuri cu capac, care asigură o protecție suplimentară pentru bunurile dumneavoastră. De asemenea, vă oferim coșuri cu compartimente suplimentare, care vă permit să vă organizați mai bine obiectele depozitate.

 

Așadar, nu ezitați să răsfoiți gama noastră extinsă de coșuri pentru biciclete pentru a găsi modelul perfect pentru dvs. și pentru a vă bucura de o plimbare și mai confortabilă și mai plăcută pe bicicletă.

 

DISPOZITIVE DE SIGURANȚĂ PENTRU BICICLETE

 

Un lacăt de bicicletă este o necesitate, deoarece o bicicletă neasigurată este o oportunitate perfectă pentru un hoț, așa că merită să investești într-un dispozitiv de siguranță solid. Dispozitivele de securitate disponibile în comerț variază în ceea ce privește designul și mecanismul de blocare.

 

Există patru tipuri de elemente de fixare:

 

Lanț - dispozitivul clasic de siguranță pentru biciclete, care se bazează pe un lanț gros, de obicei din oțel.


Oțel linia - un cablu de oțel strâns răsucit (poate fi întărit suplimentar) într-un înveliș de plastic rezistent este unul dintre elementele de fixare de bază pentru biciclete.


Încuietoare în U - o încuietoare de bicicletă constând dintr-o cătușă de oțel cu un lacăt de blocare. Este o structură rigidă, astfel încât dimensiunea aleasă va limita alegerea locului de fixare a bicicletei.


Dispozitive de fixare pliabile - design mai flexibil decât cătușele, barele metalice asigură o protecție eficientă împotriva furtului.

 

POMPE PENTRU BICICLETE

 

Un umflator este un gadget esențial pentru fiecare biciclist, deoarece anvelopele bine umflate asigură o călătorie confortabilă.

 

 

Pompă manual - este un accesoriu la îndemână, pe care trebuie să-l aveți mereu la dumneavoastră. Mică și ușoară, pompa se potrivește într-un rucsac și poate fi, de asemenea, atașată la un suport special pentru cadru.


Pompă în picioare - pompă mare și puternică nu numai pentru biciclete. Nu este potrivit pentru o excursie cu bicicleta, dar este util în garaj - poate fi folosit și pentru a umfla anvelope de mașină, saltele sau jucării gonflabile și piscine pentru copii. Acesta trebuie să fie echipat cu un furtun lung, un picior și o pârghie pentru a bloca capătul supapei.


Pompă cu capsulă de gaz - este un dispozitiv care vă permite să umflați o roată într-o clipă, motiv pentru care este foarte des prezent la competițiile de biciclete. Pomparea presupune forțarea unui gaz sub presiune printr-o supapă. Acest tip de pompă de bicicletă este foarte ușoară și mică.


Pompă telescopic - designul telescopic permite ca pompa de bicicletă de înaltă performanță să fie inclusă într-o carcasă compactă. Atunci când este pliată ocupă puțin spațiu, iar când este desfăcută pompează mai mult aer decât o pompă manuală clasică.


Pompă la amortizoare - este necesară pentru o bicicletă cu suspensie pneumatică. Acest lucru vă permite să reglați singur fermitatea suspensiei - atât în furca față, cât și pe cadru.

 

SUPORTURI PENTRU BICICLETE

 

Suporturile pentru biciclete fac bicicletele mai funcționale și călătoriile mai lungi și mai plăcute. O sticlă convenabilă sau un suport pentru telefon este o necesitate pentru oricine care merge cu bicicleta. Pasionații de cicloturism vor beneficia, de asemenea, de un suport special pentru bagaje, iar pasionații de ciclism extrem de un suport pentru camera foto pentru a-și înregistra realizările. Unele modele de biciclete trebuie, de asemenea, să fie dotate cu sisteme de iluminat. În plus față de cele de mai sus, putem achiziționa suporturi pentru scaunele pentru copii, remorci sau pentru a asigura un copil care învață să meargă pe bicicletă fără roți laterale.

 

CLOPOTE DE BICICLETĂ

 

Clopotul de bicicletă este unul dintre accesoriile pentru a căror lipsă un biciclist este pasibil de amendă. Merită să obțineți unul, nu numai de dragul propriului portofel, ci și pentru o mai mare siguranță pe drum. Cea mai importantă funcție a unui clopot este de a informa ceilalți participanți la trafic despre prezența noastră pe drum.

 

ILUMINAT PENTRU BICICLETE

 

Luminile pentru biciclete sunt o piesă absolut esențială și indispensabilă pentru fiecare bicicletă, care garantează un nivel ridicat de confort și, mai presus de toate, de siguranță. Luminile pentru biciclete luminează împrejurimile imediate în timpul mersului pe bicicletă și, de asemenea, îl fac vizibil pe biciclistul însuși. Este recomandabil să optați pentru lămpi montate permanent - o soluție mai convenabilă, deoarece lampa poate fi utilă nu numai pe timp de noapte, ci și în timpul unei zile cețoase sau al unei seri înnorate. Luminile de bază ale bicicletei sunt montate pe partea din față și din spate a bicicletei. Atunci când analizați gama de lumini pentru biciclete, merită să verificați o serie de factori importanți: puterea de iluminare, culoarea luminii, metoda de alimentare, modurile de iluminare și calitatea construcției.

 

 

ANVELOPE ȘI CAMERE DE AER

 

Tub interior - o parte importantă a roții de bicicletă - este confecționată din cauciuc și este umplută cu aer atunci când roata este umflată. Selectați camere de aer pentru biciclete în funcție de dimensiunea anvelopei și de tipul de valvă pentru a vă asigura că aceasta umple bine anvelopa. Alegerea anvelopelor de bicicletă trebuie să se bazeze în primul rând pe modelul de bicicletă pe care îl aveți. Anvelopele subțiri și netede sunt cele mai potrivite pentru o bicicletă de oraș sau de șosea. În schimb, o anvelopă mai groasă, cu o bandă de rulare pronunțată, va fi potrivită pentru o bicicletă MTB.

 

Modelul de bicicletă pe care îl conduceți dictează alegerea anvelopelor - anvelopele subțiri și netede vor fi cele mai bune pentru o bicicletă de oraș sau de șosea. În schimb, o anvelopă mai groasă, cu o bandă de rulare clară, se potrivește cu siguranță unei biciclete MTB (mountain bike). Tipul de suprafață pe care vom circula este foarte important.

 

Tipuri de bază de anvelope de bicicletă:

 

Anvelope de drum - netedă, pentru a menține rezistența la rulare cât mai scăzută posibil. Prin urmare, puteți accelera rapid și atinge viteze mai mari pe ele, dar nu funcționează bine pe suprafețe alunecoase. Acestea sunt montate cel mai frecvent pe bicicletele de șosea și de oraș.


Anvelope off-road - modelul pronunțat al benzii de rulare și lățimea mai mare a cauciucului asigură o aderență mai bună, în timp ce blocurile benzii de rulare sunt, de asemenea, concepute pentru a dispersa eficient noroiul și apa. Anvelopele de MTB vă permit să parcurgeți atât potecile pavate, cât și cele accidentate din pădure sau din munți. Acestea sunt anvelopele pentru toate bicicletele de munte și cross-country.


Anvelope semi-slick - un tip de anvelopă polivalentă care se comportă bine atât pe asfalt, cât și în afara acestuia. Acestea se caracterizează prin centrul lor aproape neted, unde intră în contact direct cu asfaltul, și prin blocurile de bandă de rulare de pe laturile. Acest lucru are ca rezultat mai multă aderență și o mai bună stabilitate laterală. Anvelopele semi-slick pot fi montate pe bicicletele de cross, trekking și gravel.


Anvelope cu crampoane - anvelope speciale de iarnă pentru biciclete. În blocurile benzii de rulare sunt montați crampoane speciale pentru a permite rularea pe suprafețe înghețate și pe zăpadă compactă, dar rularea pe asfalt uscat va duce rapid la deteriorarea anvelopei.

 

 

IdoSell Trusted Reviews
4.48 / 5.00 60 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-07-01
no 1
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel