PISTOALE ȘI UNELTE PNEUMATICE

( numărul de produse: 1 )

Pistoalele cu aer comprimat ușurează mult lucrările de renovare și vopsire și pot fi utilizate pentru o varietate de aplicații:

 

Pistoalele cu aer comprimat pentru vopsit sunt ideale pentru aplicarea vopselelor, lacurilor și petelor. Acestea asigură o acoperire precisă a suprafețelor care urmează să fie vopsite, ajung până în cele mai mici adâncituri și sunt foarte eficiente.


Pistoalele gonflabile pentru roți cu manometru sunt indispensabile pentru umflarea roților autovehiculului dumneavoastră, făcând inutilă vizita la vulcanizator.


Pistoalele de sablare, datorită acțiunii lor de aspirare, sunt ideale pentru șlefuirea zonelor mici pe care un sablator normal nu ar putea să le curețe.


Pistoalele de suflat sunt utilizate pentru a curăța componentele mașinilor cu ajutorul aerului comprimat. Prin selectarea unor duze suplimentare de diferite lungimi, acestea pot ajunge în cele mai inaccesibile zone ale structurilor vehiculelor.

 

Uneltele pneumatice vor îmbunătăți în mod semnificativ performanța lucrărilor de construcție sau de reparații. Pe lângă pistoalele cu aer comprimat, vor fi utile următoarele unelte: vopsitori cu aerograf, accesorii pentru compresor, fire de curățare pentru aerograf, duze ceramice, filtre pentru pistoale, chei de impact, furtunuri sau rezervoare pentru aerograf.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
super
2024-01-24
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel