CUTII DE SCULE ȘI ORGANIZATORI

( numărul de produse: 40 )

ORGANIZAREA ȘI DEPOZITAREA INSTRUMENTELOR

 

Depozitarea și transportul adecvat al uneltelor vor aduce ordine și curățenie în echipamentul nostru. Există mai multe moduri de a face acest lucru: centuri de scule, dulapuri de scule și dulapuri de service.

 

Atelierele și profesioniștii specializați în reparații la fața locului sunt dotați cu lăzi și lăzi de scule pentru a-și transporta sculele în siguranță și confort. Există mai multe tipuri de dulapuri: valize, rucsacuri și cutii pentru chei. Rucsacurile ușurează presiunea asupra mâinilor și sunt confortabile de purtat. Pentru a-și îndeplini bine scopul, acestea ar trebui să fie echipate cu panouri, buzunare și compartimente detașabile pentru scule. Acestea trebuie să fie fabricate din materiale durabile, rezistente la murdărie și la rupere, iar un fund impermeabil va fi un bonus suplimentar.

 

Cele mai cunoscute dulapuri sunt cutiile de chei, pe care le întâlnim atât în atelierele profesionale, cât și în case. Acestea variază în funcție de mărime și echipament. Acestea constau, de obicei, dintr-un compartiment principal adânc și un container pentru obiecte mici. Ar trebui să fie confecționate din plastic robust, adecvat pentru deteriorare. Pe piață veți găsi cutii cu roți și un mâner telescopic sau un mâner simplu.

 

La fel de populare sunt și carcasele de scule din plastic sau metal. Când cumpărați, acordați atenție greutății și modului în care se închide. Interiorul ar trebui să aibă numeroase compartimente, buzunare sau organizatoare cu cheie (de exemplu, pentru șuruburi) care pot fi personalizate. Atunci când valiza va fi folosită pentru a depozita obiecte grele, luați în considerare achiziționarea unei versiuni cu roți.

 

Organizatorii menționați mai sus sunt elemente care vor ajuta la controlul haosului din atelier. În cazul în care există un stoc mare de unelte și piese, panourile mari montate pe perete cu tăvi vor funcționa bine. În schimb, pentru uz casnic sunt suficiente cutiile mici, cu încuietoare și cu separatoare.

 

 

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 56 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-02
S-a potrivit caracteristicilor
2024-06-18
Gestionarea comenzii a fost perfecta. Permanent am fost informat despre traseul bunurilor achiziționate.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania
pixel