Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

CHEILE CU HEXAGONALE

( numărul de produse: 5 )

Chei Allen sunt unelte foarte populare, utile pentru strângerea și slăbirea șuruburilor neobișnuite cu șase pereți interiori. Acestea au forma literei L sau T și au vârfuri diferite chei cu capătul hexagonal (hexagonal), hexagonal cu bilă (permițând deșurubarea șuruburilor hexagonale la un unghi), torx (vârf hexagonal în formă de stea) și torx cu gaură (pentru șuruburi torx cu un știft suplimentar în mijlocul șurubului).

 

Chei Allen individuale sunt disponibile în diferite dimensiuni și lungimi. Acestea pot fi chei Allen inch sau metriccu un vârf hexagonal sau torx. Cheile Allen pliabile sub forma unui cuțit de buzunar sunt un tip de chei pliabile, cu un vârf hexagonal sau torx, care sunt adăpostite într-un mâner convenabil. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru orice ciclist care preferă să aibă la el uneltele potrivite în caz de defecțiune a echipamentului său.

 

Pentru a fi pregătiți să lucrați cu șuruburi cu șase pereți interni de diferite dimensiuni, este mai bine să obțineți un set de chei Allen. În funcție de setul ales, cheile incluse pot avea doar unul sau mai multe vârfuri diferite.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-30
Seriozitate maxima
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel