Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

ESCROCHERII

( numărul de produse: 9 )

Răzuitoarele sunt unelte de mână mici care fac posibilă și ușoară efectuarea lucrărilor de reparații și construcții care implică răzuirea, răzuirea și șlefuirea suprafețelor. Acestea își găsesc locul atât în atelierul profesional, cât și în cutia de scule a pasionaților de bricolaj sau a celor pasionați de prelucrarea lemnului.

 

Alegând un bloc de șlefuire manuală tradițională, aveți control deplin asupra rezultatului muncii dumneavoastră și puteți fi sigur că suprafața pe care lucrați își va păstra frumusețea originală și nu va fi deteriorată de o presiune excesivă.

 

Alegerea corectă a cojii este crucială, deoarece un rabotezător manual greșit poate deteriora suprafața pe care se lucrează. Prin urmare, se recomandă să aveți cel puțin câteva dintre cele mai frecvent utilizate peelinguri.

 

Cel mai versatil este decojitorul de gresie, care va funcționa la fel de bine pe lemn, plastic sau ipsos. Face o treabă excelentă la îndepărtarea tapetului vechi și la prelingerea pereților și a panourilor din lemn. Alte raclete de mână trebuie utilizate numai în scopul pentru care au fost concepute - de exemplu, raclete pentru podea și raclete pentru tencuială.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-01-24
Ok
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel