UNGHIURI, RIGLE ȘI CALIBRE

( numărul de produse: 3 )

ANGHELURI

 

Bară unghiulară este un instrument esențial pentru tâmplari și dulgheri. Acest obiect simplu vă permite să determinați dacă bucata aleasă de lemn sau alt material are unghiurile corecte și dacă planurile structurii sunt perpendiculare între ele. Cu ajutorul unui raportor, unghiul drept poate fi determinat cu precizie, ceea ce este deosebit de important atunci când se construiește o terasă, o scară sau se instalează un cadru de ușă. De asemenea, va fi utilă pentru multe sarcini mai simple, cum ar fi realizarea unei rame foto, a unei cutii de chei, a unui cufăr sau a unei hrănitoare pentru păsări.

 

Unghi de oțel este un produs universal și ar trebui să se regăsească în atelierul fiecărui meșter și în cutia de scule a fiecărei gospodării. Unghiurile din oțel au o gradație permanentă gravată, din care se poate citi măsurarea. Gradația nu se va șterge în ciuda trecerii timpului, deci un obiect din oțel este un ajutor pentru ani foarte lungi. Materialul de construcție înseamnă, în plus, că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea mecanică sau la uleiuri, vopsele sau solvenți.

 

Unghi de construcție este un produs nu numai pentru profesioniști. Cu ajutorul acestuia, lucrările mici de construcție, asamblare sau renovare pot fi rezolvate cu ușurință. Efectuarea de mici structuri de utilitate, cum ar fi un leagăn pentru copii nu ar trebui să fie dificil. Suportul unghiular va permite efectuarea de măsurători și poziționarea pieselor perpendicular una față de cealaltă.

 

Unghi reglabil este format dintr-un nivel robust și un stilou cu cap pătrat. Folosit în timpul lucrărilor de renovare sau de construcție, arată unghiul la care sunt unite două componente care urmează să fie verificate. Această măsurătoare poate fi apoi transferată, de exemplu, la o a doua pereche de elemente, unde dorim ca unghiul dintre ele să fie același. Suportul unghiular este util pentru tăierea plintei sau a stucului decorativ.

 

Suport unghiular pliabil este apreciat mai ales de cei care lucrează cu lemnul. Aceasta permite tăierea lină și precisă a oricărui unghi necesar în lemn. Acest lucru este deosebit de util pentru construcție scări, mobilier de grădină sau elemente decorative pentru casă și grădină. Acest unghi este alcătuit din două brațe care măsoară unghiul de. Brațele pot fi blocate și o anumită măsurătoare poate fi mutată în altă locație.

 

LINII

 

Reguli sunt instrumente care măsoară rectitudinea, planeitatea suprafețelor sau unghiurile. Se așteaptă ca acestea să fie fiabile, precise și ușor de utilizat. Există la vânzare rigle de complexitate redusă, ideale pentru lucrări de construcție și renovare mai puțin solicitante, precum și rigle mai complexe și instrumente de măsurare profesionale. Gama de rigle disponibile la vânzare este de la 100 la 2000 mm, ceea ce vă permite să achiziționați un instrument pentru a măsura orice obiect, precum și suprafețe și unghiuri cu aceeași precizie.

 

Linie flexibilă lacuite autoadezive este foarte rezistent și flexibil, ceea ce îl face dificil de rupt, iar stratul suplimentar de lac asigură o protecție suplimentară. Autoadezivul facilitează, de asemenea, măsurătorile fără mâini. Oțelul liniar, pe de altă parte, este extrem de precis, inoxidabil și flexibil. Caracterul său rezistent la rugină asigură o durată de viață prelungită a instrumentului, ceea ce este foarte important pentru lucrările de construcții. Flexibilitatea sa, la rândul său, îl face mai dificil de deteriorat.

 

SUGESTII

 

Calibru este unul dintre instrumentele de măsurare de bază indispensabile în fiecare atelier casnic. Permite efectuarea de măsurători extrem de precise și exacte. Domeniile de măsurare ale ecartamentului pot varia, dar cele mai des întâlnite ecartamente au o scală de la 0 la 150 mm. Pentru măsurători ale distanțelor externe și interne. Măsurarea se efectuează prin prinderea piesei de prelucrat în fălcile sculei și deplasarea glisorului astfel încât marginile piesei să atingă fălcile. La final, este suficient să citiți rezultatul măsurătorii pe cântar sau pe afișaj.

 

Calibrul standard constă dintr-un cursor, un cursor glisant și fălci care sunt folosite pentru a prinde obiectul care urmează să fie măsurat. Alternativ, acesta poate avea și un afișaj digital. Etaloane analogice se caracterizează printr-un bargraf pe ghidaj și o scală vernier pe cursor - aceasta este o scală auxiliară care mărește precizia citirii pe bargraful principal. Etaloane digitale sunt echipate cu un indicator care facilitează citirea datelor cu o precizie ridicată - până la sutimi de centimetru. Cele mai multe dintre ele sunt echipate cu un mic ecran care permite citirea comodă a măsurătorilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-03-24
Produse de calitate și prețuri mici.
2024-01-24
Ok
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel