Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

STRUNGURI ȘI RĂSPÂNDITORI

( numărul de produse: 1 )

TIGHTENERS

 

Un număr mare de oameni doresc și doresc să efectueze ei înșiși mici lucrări de reparații, ceea ce va afecta buna funcționalitate a echipamentului utilizat. Același lucru este valabil și în cazul mașinilor, unde chiar și o mică reparație făcută în garajul de acasă poate însemna o economie foarte mare pentru portofel. Efectuarea corectă și eficientă a măsurilor întreprinse necesită nu doar cunoștințe de bază, ci și echipamentul potrivit. Un astfel de echipament este extractorul, care include, printre altele, extractoare cu două și trei brațe, extractoare pentru arcuri de suspensie, butuci de roți, știfturi cu bile, pini de tapițerie sau brațe de ștergătoare. Un set de extractoare care conține cele mai populare și mai utile extractoare - pentru îndepărtarea angrenajelor, rulmenților cu bile, a scripeților și a altor elemente similare de pe un arbore sau axă - poate fi, de asemenea, o alegere bună.

 

EXPANDERE

 

Extinzătoarele hidraulice sunt concepute pentru lucrările efectuate în timpul reparațiilor de caroserie, cum ar fi întinderea, îndoirea, îndreptarea sau extinderea. Acestea permit asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară a diferitelor elemente ale caroseriei unui autovehicul fără a folosi forța. Fabricate din oțel carbon de înaltă calitate și acoperite cu email, răspânditoarele se mândresc cu o durată de viață și o fiabilitate îndelungată. Sunt dispozitive cu acțiune dublă, cu brațe distincte, iar funcționarea lor se bazează pe schimbarea mișcării rectilinii a dispozitivului de acționare într-o mișcare unghiulară a brațelor. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui mecanism de pârghie, iar cu un răspânditor este posibil să se împrăștie, să se comprime, să se tragă și să se taie.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-05-02
Super. Livrare rapida. Produse conform asteptarilor
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel