Salvează în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

TOPOARE ȘI PENE

( numărul de produse: 22 )

Topoarele și cuțitele sunt unelte utilizate pentru tăierea, despicarea și separarea diferitelor materiale, în special a lemnului. Ele sunt utilizate în mod obișnuit în silvicultură, construcții, artizanat și în alte domenii.

 

Topoarele sunt unelte cu o lamă lungă, de obicei metalică, care este atașată de un mâner. Ele sunt folosite pentru a tăia lemnul prin efectuarea de măturaturi și crestături ale lamei în material. De obicei, au un cap lat pentru a face o tăiere mai puternică. Există mai multe tipuri de topoare, cum ar fi topoare de mână, topoare de tăiat lemn, topoare cu topor, topoare de despicat etc.

 

Calele sunt unelte confecționate din metal, plastic rezistent sau lemn care sunt folosite pentru a separa sau susține materiale, în special lemnul. Ele sunt înfipte în crăpături sau despică lemnul pentru a-l separa în bucăți mai mici. De asemenea, ele sunt folosite pentru a susține obiecte grele, împiedicându-le să se miște.

 

Topoarele și cuiele necesită îndemânare în manevrare și îngrijire. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu tehnicile corecte pentru o utilizare în siguranță și să purtați echipamente de protecție personală adecvate, cum ar fi mănuși și ochelari de protecție. Întreținerea și ascuțirea periodică a topoarelor și verificarea stării penei sunt, de asemenea, importante pentru a asigura funcționarea eficientă și sigură a acestor unelte.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 30 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-02-22
transportul mi s-a parut un pic aiurea.ridicare din nu stiu ce magazin.care nu a avut bunul simt sa trimita un mesaj ca a ajuns produsul
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel