PERII DE MÂNĂ

( numărul de produse: 5 )

PERII DE MÂNĂ

 

Perii de sârmă este un instrument specializat pentru a ajuta la lucrările de renovare și de construcție. Acestea sunt echipate cu un mâner din lemn sau din plastic, iar materialele dure (sârmă de oțel, oțel inoxidabil, alamă sau nailon) sunt folosite pentru peri, care sunt capabili să desprindă stratul superior de pe o varietate de suprafețe. Periile sunt dispuse în două sau patru rânduri de smocuri. Cu cât este mai gros sârma folosită în perie, cu atât mai gros va răzui mai mult de pe suprafața de. Prin urmare, pentru prelucrarea și șlefuirea ușoară este mai bine să folosiți o perie densă cu peri fini. Cel mai versatil tip de perie este modelul ale cărui peri sunt confecționați din sârmă ondulată acoperită cu un strat de alamă - vă permite să vă faceți ordine în zona de lucru și să scăpați de straturile inutile de clei sau mortar.

 

Un model mai specializat este np. perie de rugină - permite îndepărtarea ruginei de pe suprafețele metalice. Peria din alamă este foarte rezistentă la deteriorări mecanice. Nu uitați să alegeți o perie cu peri zincați pentru curățarea componentelor din oțel inoxidabil. Peria din alamă poate fi folosită și pentru a curăța suprafețele de vopsea, mortar și adezivi.

IdoSell Trusted Reviews
4.66 / 5.00 32 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2023-09-18
Pret bun, livrare rapida si caliate buna. Compania de top
2023-08-20
Timp foarte mare pana la primirea comenzii. Apeluri multe pe mail la care nu am primit raspuns. Sistemul de zavorare ( placuta cu gaura, atasata) nu imi serveste. Imi trebuia celalalt sistem de zavorare. Zavorul se monteaza la exteriorul unei usi si inchide doua suprafete plane aflate una in continuarea celeilalte. Zavorul ar trebui sa fie livrat cu ambele sisteme de zavorare, asa cum apare in reclama produsului. Cand comanzi nu ai posibilitatra sa alegi piesa in csre va intra tija zavorului ptr inchidere.
Viziteaza site-ul Kotarbau.ro pe ShopMania pixel